Bloemendaal versterkt zich met tweede Aarts

Naast Dominic Aarts zal komend seizoen ook zijn jongere broer, Daniël Aarts, deel uitmaken van de selectie van Bloemendaal Heren 1.

Daniel Aarts

Afgelopen seizoen speelde de zeventienjarige nog bij Tilburg waarmee hij de komende weken hoopt de plek in de hoofdklasse te handhaven. Ook werd Aarts onlangs geselecteerd voor Jong Oranje. Bloemendaal laat weten blij te zijn met de komst van Daniël en wenst hem veel succes toe  in het oranje ‘Mussen’-shirt.

Benieuwd wie er nog meer hun club verlaten? Bekijk hier dan alle transfers van aankomend seizoen.

Comments (2)

  1. Dat was vorig jaar toch al bekend?

  2. Begrijp dit bericht ook niet helemaal. Was inderdaad vorig jaar al bekend. Vraag me af hoe Bloemendaal het gaat doen. Enorm veel talenten, alleen hebben ze dit jaar van Garcia nauwelijks kansen gehad. Molenaar, Visser, Aarts 2x, de talenten uit de A selectie en het tweede elftal hebben niet of nauwelijks gespeeld. Vos en van Doorn ontwikkelen zich goed, maar zijn nog niet spelbepalend. Van Puffelen, Schuurman en Bovendeert zijn wel doorgebroken. Hier tegenover staat het vertrek van: De Nooijer, Ciriello, Swann (komt komend seizoen terug) en Kavanagh (allen verleden jaar). Dit jaar vertrekken: Brouwer, N. Meijer en Kessing. Talentvolle jeugd laten doorstromen is het beste wat je kan doen. Wat meer ervaring inkopen (naast Swann) zou naar mijn mening wenselijk zijn. En dan het liefst ervaren Nederlandse top spelers of buitenlandse toppers die de intentie hebben om lang voor de club te willen spelen. En lukt het niet om deze toppers te halen(internationals (Hofman was de laatste)), investeer dan verder in absolute top jeugdspelers (nationaal of internationaal) en communiceer dat goed. Je speelt dan misschien 1 of 2 seizoenen niet op het niveau wat iedereen rondom bloemendaal gewend is maar bouwt wel aan een mooi elftal voor de toekomst.

Reageer