Bovenlander, Jazet, Veering en vd Honert bij afscheidswedstrijd Mahieu en Hoyng - Hoofdklasse Hockey Nederland

Bovenlander, Jazet, Veering en vd Honert bij afscheidswedstrijd Mahieu en Hoyng

Floris-Jan Bovelander, Erik Jazet, Klaas Veering en Taco van den Honert zijn enkele van de vele (ex)toppers die de afscheidswedstrijd van Jesse Mahieu en Timme Hoyng zullen opluisteren.

Beide Pinoké-spelers nemen aanstaande zondag officieel afscheid van een lange topsportcarriëre, ieder met een persoonlijk samengesteld team. Naast eerstgenoemden zullen verder o.m. Ronald Brouwer, Josef Kramer, Balder Bomans en Marten Eikelboom acte de présence geven.

Het feestelijke duel vindt plaats op zondag 25 mei  om 17.00 uur op Pinoké.

Volgens Michiel HIlders, oud-speler van Heren 1 en Tophockey Pinoké. “Het hockeyveld zal nooit meer hetzelfde zijn nu de Hoofdklasse het volgend seizoen zonder Timme moet doen. Een groot verlies voor Pinoké heren 1, maar ook voor de rest van hockeyend Nederland. Timme vertolkte – naast zijn bijzondere kwaliteiten als middenvelder – een absolute voorbeeldrol op het gebied van beleving en fanatisme. Timme stond er altijd. Bij Pinoke zijn we hem bijzonder dankbaar voor de jaren dat hij bij ons gespeeld heeft.

In Jesse verliest Pinoké een onvervalste, ouderwetse leider. Voorbeeldgedrag op het veld voor zijn teamgenoten. Voorop in elke strijd; niet alleen als laaste man, maar soms ook als extra keeper. Bij Pinoké zijn we ontzettend trots dat we jarenlang van Jesse hebben mogen genieten en blij dat hij zijn expertise vanuit het begeleidingsteam van heren 1 gaat overdragen op de volgende generatie.”

Reageer