Caspers: ‘Het was bij ons net niet genoeg vandaag’

Zuur waren de gezichten bij Kampong zaterdagmiddag. Na de solide overwinning van een dag eerder op Waterloo Ducks werd de kwartfinale in de slotminuten met 3-2 verloren van UHC Hamburg en daar baalde ook aanvoerder Quirijn Caspers flink van.

Kampong UHC Hamburg EHL MdW Caspers
Caspers kijkt toe hoe UHC de zege viert. (c) Maurice de Wert

“We wisten dat het sowieso niet makkelijk zou worden, zij zijn supergoed, hebben het toernooi drie keer gewonnen dus het zou lastig worden. Alsnog waren we er goed op voorbereid en het stond opzich ook prima alleen zij maakten wat goede goals en bij ons was het net net. We waren net niet goed genoeg vandaag.”

Waar zijn team het eventueel beter had gekund vindt de captain zo kort na het duel lastig te zeggen. “Misschien hebben we ons in de eerste helft iets teveel laten terugzakken, dat was gewoon zuur, hadden we eigenlijk iets beter moeten doen. We hadden iets meer initiatief moeten nemen, in de tweede helft deden we dat beter alleen daar zijn we uiteindelijk ook niet superslim mee omgegaan. We hebben heel veel ballen erin geslagen, erin gepompt en daar kwamen een paar kansen uit maar ja, helaas niet gescoord.”

De knop bij de nummer twee van de hoofdklasse kan weer om naar de competitie en het naderende competitie-toetje. “Inderdaad,” verzucht Caspers. “Maar eerst even dit verwerken.”

 

Reageer