Chris Seddon(Schaerweijde): Tegen Kampong meespelen is nog twijfelachtig."


Promovendus Schaerweijde was een van de verrassingen van de eerste competitiehelft. Met een keurige achtste plaats en onder meer een verrassende uitoverwinning op landskampioen Amsterdam doet de Zeister ploeg goed mee in de hoofdklasse.
Schaerweijde topscorer Chris Seddon is een van de smaakmakers met zes doelpunten. Seddon raakte in januari geblesseerd en heeft afgelopen week voor het eerst weer meegetraind met de groep. Zijn inzetbaarheid voor zondag uit tegen Kampong is nog twijfelachtig.
Chris, hoe sta je er voor kan je spelen tegen Kampong?
Seddon:” Ik heb veel loopwerk gedaan en dinsdag en donderdag voor het eerst weer met de groep meegetraind.Nog wat fitness gedaan met de fysiotherapeut en nu is het even afwachten of ik zondag wat minuten kan maken.”
Schaerweijde heeft het heel goed gedaan voor de winterstop. Wat zijn de verwachtingen voor de tweede seizoenshelft?
Seddon:” Ik doe niet aan voorspellingen.We hebben een sterk team met een hele goede bank.We kunnen nog gaan verrassen als we net zo goed spelen als voor de winterstop.Onze doelstelling aan het begin van het seizoen was handhaving in de hoofdklasse en ik ben er van overtuigd dat we dat gaan bereiken.Mijn persoonlijke doel is om nog doeltreffender te zijn. Tot nu toe scoorde ik zes keer in tien wedstrijden. Dat hadden er wel een paar meer kunnen zijn.

Comments (2)

  1. GO CHRIS!

  2. Schaerweijde

    Lekker Godert !

Reageer