De Nooijer maakt hoopvol eerste trainingsuurtje | Hoofdklasse Hockey Nederland

De Nooijer maakt hoopvol eerste trainingsuurtje

Foto © Euro Hockey League - Frank Uijlenbroek

Teun de Nooijer zal naar alle waarschijnlijkheid weer inzetbaar zijn voor de eerste play-off-wedstrijd tegen Rotterdam aanstaande zaterdag. Helemaal zeker is dit echter nog niet. De Bloemendaal-captain kampt sinds half april met een kuit- en achillespeesblessure en moest daardoor de laatste drie Hoofdklasse-wedstrijden aan zich voorbij laten gaan.

In de achtste finale van de EHL (23 april) speelde de international weer mee tegen Uhlenhorster, maar vlak voor aanvang van de kwartfinale tegen Oranje Zwart (25 april) ging het weer mis en moest de aanvoerder vanaf de bank toekijken. Sindsdien is de routinier niet meer in actie gekomen.

Bloemendaal-coach Dave Smolenaars is licht optimistisch over het meedoen van zijn aanvoerder: “Hij heeft dinsdag voor het eerst weer een uurtje getraind en dat ging goed. Maar de warming-up zaterdag zal moeten uitwijzen of hij kan spelen. Mocht hij meedoen, dan speelt hij een gedeelte, want hij heeft natuurlijk drie weken niet getraind.”

Alle De Nooijer fans zullen dus tot op het allerlaatste moment moeten afwachten of zij de routinier kunnen zien schitteren tegen Rotterdam.

Reageer