De Telegraaf: Teun de Nooijer: "Bitter voor Taeke" | Hoofdklasse Hockey Nederland

De Telegraaf: Teun de Nooijer: "Bitter voor Taeke"

Hockeyer Teun de Nooijer doet later deze maand voor de vijfde keer mee aan de Olympische Spelen. Dit in tegenstelling tot Taeke Taekema die door bondscoach Paul van Ass buiten de selectie is gehouden.
De Nooijer heeft geen zin om veel te zeggen over het niet selecteren van de strafcornerspecialist. “Die vraag is mij de laatste dagen natuurlijk vaker gesteld. Ik houd mijn mening hierover liever intern. De laatste tien jaar heb ik bij ieder groot toernooi bij Taeke op de kamer gelegen”, aldus de ervaren hockeyer in de Telesport-rubriek London Calling. “Successen en tegenslagen hebben wij dus samen beleefd. Ook de tegenslag aan het begin van het jaar. Iedereen zal begrijpen dat ik Taeke een optreden in Londen zeker had gegund. Het is voor hem ongelooflijk bitter. Taeke kennende zal hij zich ook proberen terug te knokken.”

Comments (3)

  1. Het is jammer dat Teun niet vrij uit kan spreken.. het is bitter voor het Nederlands elftal en de NL hockey fans dat PvA als bondscoach is aangesteld. Ik hoop dat we snel na de OS te horen krijgen wat er zich werkelijk heeft plaats gevonden. Met wat er de afgelopen maanden heeft plaats gevonden is het duidelijk dat elk positief resultaat alleen ten goede van de spelers komt, en niet van de bondscoach.

  2. Natuurlijk kan Teun vrijuit spreken, alleen het komt voor niemand als een verrassing omdat deze jongens zelf ook zien dat Taeke een zwakke schakel was.

  3. Teun de Nooijer zal nooit spreken!!!!!!Dekt zich altijd in achter zijn imago van rustige jongen. Net als alle anderen alleen met zich zelf bezig. Bloemendaal laten barsten in de play=oofs om de 5de OS mee te maken. Zijn goed recht maar wel slappe hap.

Reageer