De Wert vervangt Campbell bij EuroHockey Indoor Championship Men  - Hoofdklasse Hockey Nederland

De Wert vervangt Campbell bij EuroHockey Indoor Championship Men 

De bondscoach van het Nederlands Elftal Heren Zaal, Christian Kurtz, heeft Sjoerd de Wert (Kampong) opgeroepen als vervanger van Gijs Campbell (Den Bosch) voor de EuroHockey Indoor Championship Men. Campbell heeft tijdens een training afgelopen week een enkelblessure opgelopen. Ondanks deze blessure was hij goed in staat te spelen waardoor hij kon afreizen naar Praag.

Rotterdam Kampong zaal MdW de Wert Campbell

Vandaag (donderdag) is Campell tijdens een training opnieuw aan zijn enkel geblesseerd geraakt en hebben de medische staf en bondscoach Kurtz moeten besluiten een vervanger op te roepen. De Wert vliegt morgenochtend vroeg naar Praag zodat hij nog voor de eerste wedstrijd van Nederland aan kan sluiten bij de selectie.

Toernooi

Het EuroHockey Indoor Championship Men wordt gehouden van 15 tot en met 17 januari 2016 in Praag, Tsjechië. Nederland komt uit in poule B samen met Oostenrijk, Tsjechië en Zweden. Op vrijdag 15 januari 2016 om 12.20 uur spelen de heren hun eerste wedstrijd tegen Zweden. Voor het complete wedstrijdschema klik hier.

Reageer