Den Bosch herpakt zich in tweede play-out wedstrijd

Den Bosch heeft vandaag de 4-0 nederlaag van woensdag recht kunnen zetten door thuis met 3-0 van Voordaan te winnen. Er zal dus een derde wedstrijd aan te pas moeten komen om te besluiten wie er volgend jaar in de hoofdklasse speelt. 

Den Bosch en Voordaan gingen vanaf het fluitsignaal eigenlijk verder waar ze woensdag geëindigd waren. De heren van Den Bosch vielen aan, creëerden kansen maar telkens stond de sterk keepende Jan de Wijkerslooth een voorsprong voor de thuisploeg in de weg. Voordaan stond in de eerste helft voornamelijk op de eigen helft te verdedigen en mocht van geluk spreken dat het met een 0-0 stand de rust in ging.

Pas halverwege de tweede helft wist de ploeg van Sjoerd Marijne eindelijk de ban te breken. De vertrekkende Matthijs Brouwer schoot met zijn backhand de bal in de touwen en bracht zijn team daarmee aan de leiding. Vervolgens lukte het captain Austin Smith de 14e corner van de wedstrijd wel achter De Wijkerslooth te slepen en tekende Julien van den Nieuwenhuizen in de slotminuten voor de 3-0. Morgen spelen de teams op Voordaan de allesbeslissende laatste wedstrijd.

Comments (1)

  1. Erg benieuwd naar morgen!!

Reageer