Drie nieuwe gezichten bij Schaerweijde

Casper Horn, Daan Dullemeijer en Robin den Boer komen volgend seizoen het eerste herenteam van Schaerweijde versterken, zo meldt RTV Utrecht.

Maurice de Wert
Dullemeijer in duel met Nick Meijer. Credit: Maurice de Wert

Dullemeijer en Den Boer komen over van Kampong. Verdediger Dullemeijer speelde na de winterstop in het tweede bij de club uit Utrecht. Aanvallende middenvelder Den Boer hockeyde in de A1 maar trainde al wel mee met het eerste team. Horn was één van de spitsen bij Amsterdam maar maakte afgelopen seizoen weinig speelminuten. Alle drie de nieuwkomers tekenden voor twee seizoenen bij de ploeg van coach Dave Smolenaars.

Comments (14)

 1. Zonde van Daan, echt een kind van kampong . Iemand die helemaal in eigen jeugd begonnen is en de club aan alle kanten kent. Voor schaerweijde wel een aanwinst en mss dat hij bij een andere club een stapje in zijn verantwoordelijk nemen kan maken. Belangrijk voor de club uit Zeist zal hij zeker zijn!

 2. Zonde in het opzicht dat kampong hem niet de kans heeft gegeven om zich te bewijzen. Als hij dat bij schaerweijde wel kan ligt er nog een mooie toekomst voor hem in het verschiet. Hij is pas 20 ofzo.

 3. Schaerweijdefan

  Van harte welkom op Schaerweijde! Mooi dat jonge Nederlandse talenten die door vele internationals en enkele buitenlander te weinig aan de bak komen bij de topclubs kiezen voor Schaerweijde.

 4. Willem Overgoor

  Zeker een mooi talent die Daan Dullemejer. Ook buiten het veld mooie talenten. Hoop dat die bij Schaerweijde meer worden gewaardeerd.

 5. Casper heering

  Echt een topper die dullemeijer! Heb hem een paar keer zien spelen, en als mijn rode haartjes gingen recht over eind staan! Klasse!!!

 6. Lijkt me voor deze spelers meer de Boulevard of broken dreams. De Boer is volgens mij van Schaerweijde jeugd overgestapt naar Kampong. Maar prima spelers al.zullen ze zich op HK niveau moeten bewijzen.

 7. @H … niet de kans gekregen bij Kampong?, 2,5 jaar deel uitgemaakt van de selectie en daar uiteindelijk vanwege zijn instelling uit gezet. Prima hockeyer, die hopelijk deze tweede kans wel pakt en profiteert van de wake up call die hij heeft gekregen

 8. Robin is geen nieuw gezicht bij Schaerweijde.
  Dat hij al in de A terug gaat is niet verassend.

  Zeer groot talent, blijkbaar past Schaerweijde beter bij zijn ontwikkeling.

  Kampong is goed in het opleiden in de dames lijn.
  De heren lijn valt al jaren tegen.

 9. Steyn Kindt

  Daan een onwijs goede hockeyer, en daarnaast ook een tripple A-skedel. Ik wens hem het beste toe!

 10. Diederik

  Na Boudewijn Pars, Bram Weers, Jan de Wijkerslooth nu Daan Dullemeijer die Kampong de rug toekeert. Weer een bewijs dat Martin van Nierop (Tophockey Bestuur) de controle over de doorstroming jeugd volledig kwijt is of verkeerd beoordeeld. Zonde, zonde, zonde voor Kampong die alleen maar spelers van buiten aantrekt voor veel geld. Slecht beleid op een uiteindelijk doodlopende weg.

 11. @diederik,

  ook de volgende zijn weg:
  Marnix Kleinsman
  Barend v/d Berg
  Dylan Vermeij
  Floris v/d Bos

  Ligt de lat nou zo hoog of is de jeugdopleiding alleen voor de breedte.

  Van Nierop zal het eerste zeggen.

  En Kampong in de rode cijfers.

  En Kampong in de rode cijfers.

 12. @hans en @Diederik

  De stap van JA landelijk naar de top van hoofdklasse is toch best wel groot? Groter dan bij dameshockey?

 13. Laten kinderen, en vooral hun ouders, nou eens nadenken voor ze als talent overstappen naar Kampong, of een andere “topclub”. Uiteindelijk stroomt bij deze topclubs inmiddels gemiddeld eens in de vier jaar echt iemand door. Ergo kans van pak ‘m beet 1 op 30 dat je H1 haalt… Dat vertellen ze niet als ze je in de C of B al binnehengelen. Overigens heeft Schaarweijde straks veel plezier van deze spelers.

 14. Het is niet zo dat iedereen ‘afvalt’. Er zijn er ook die op eigen initiatief weggaan.

Reageer

Contact Us