Duitse doelpuntenmachine voor Den Bosch

Den Bosch heeft de Duitse goalgetter Jonas Gomoll (21) voor één seizoen gestrikt, zo meldt het Brabants Dagblad. De spits uit Berlijn gaat een jaar in Eindhoven studeren en sluit aan bij de ploeg van Eric Verboom. 

Gomoll was in het seizoen 2012-2013 topscorer in de Duitse Bundesliga en eindigde het afgelopen seizoen met 23 treffers (11 velddoelpunten, 10 strafcorners en 2 strafballen) op de tweede plaats. “Hij is echt een pareltje”, aldus Joris Gommers, verantwoordelijk voor het tophockey.

Al eerder werd bekend dat ook al Sebastien Dockier, Kieran Govers, Dominic Bowden, Tim Conrads en Ossenaar Bas Schreer komend seizoen het geel zwart van Den Bosch zullen verdedigen. Daar tegenover staat het vertrek van Matthijs Brouwer (stopt), Michiel Nooteboom (studie), Pepijn Luijkx (Kampong) en Vila.

Comments (7)

  1. Ze zijn lekker buitenlanders aan het inkopen daar. Fijn voor die jeugd die waar ze het mee zouden gaan doen.

  2. Jan Joost

    Nuttige buitenlanders ook.. Echte versterkingen

  3. Nu nog n echte keeper

  4. Blijft Vila eigenlijk in NL spelen?

  5. @bart vila gaat terug naar argentina

  6. Vd Peppel ook gestopt hoorde ik?

  7. Symptomatisch voor ad hoc beleid. Een Duitse passant die een jaartje komt studeren en spelen, een doorstroomplek blokkeert voor een veelbelovende jeugdspeler, aan het eind van het seizoen zijn spullen weer pakt en zijn geluk elders zoekt. En als HC Den Bosch trots een persbericht er tegenaan gooien. Wat een visie…

Reageer