Eby Kessing en Nick Meijer nemen afscheid van tophockey | Hoofdklasse Hockey Nederland

Eby Kessing en Nick Meijer nemen afscheid van tophockey

Nick Meijer en Eby Kessing zetten na dit seizoen een punt achter hun tophockeycarrière, zo meldt Bloemendaal in een persbericht. De beide oud-internationals zijn bezig aan hun laatste wedstrijden voor Bloemendaal Heren 1 in de aanloop naar, en wellicht in, de play-offs om het Landskampioenschap 2014.

Beide heren kwamen in  2004 en 2005 van Kampong naar Bloemendaal en hebben bijna tien jaar op ‘t Kopje gespeeld. Ook kwamen ze allebei uit voor het Nederlands Elftal. Eby Kessing kwam tot 82 interlands en Nick Meijer tot 37.

Na een lange, met veel prijzen overladen carrière stoppen beide Bloemendalers met  tophockey om zich te richten op hun maatschappelijke carrière. Op hun website dankt Bloemendaal Meijer en Kessing voor hun jarenlange inzet en bijdragen aan de successen van de club.

Comments (7)

  1. Slecht nieuws voor Bloemendaal. Beide spelers hebben veel betekend voor de club. En ze betekenen dat nog steeds. Het zal nog een hele klus worden om deze spelers te vervangen. Bloemendaal zou er goed aan doen om nog meer voor de eigen jeugd te kiezen. Bouwen aan een nieuw elftal. Aangevuld met top buitenlanders. Verder is het te hopen dat ze nou eindelijk eens echte Nederlandse toppers naar het Kopje halen (die gelijk al van het niveau Meijer en Kessing zijn). Nick en Eby, bedankt voor de grote bijdrage aan al die successen!

  2. Nick toen ik vroeger training van je kreeg was dat heel vet en nog veel karen genoten van je hockey bij Kampong en op t kopje! Dank!

  3. Nick is toch al 6x eerder gestopt?

  4. Nick, 37 interlands.

    Zonde, hadden er veel meer moeten zijn!!

  5. Beide spelers die zonder kapsones hun bijdrage aan een team hebben gegeven. Maar begrijpelijk, je maatschappelijke leven gaat ook een keer beginnen. Meijer wordt in de zomer vader dus er breken andere tijden aan. Succes heren!!!! En bedankt voor jaren hockey plezier.

  6. Nick Meijer heeft veel betekend voor Bloemendaal H1, maar dit seizoen heeft hij volgens mij niet1x gescoord voor H1. Hij speelt ook regelmatig met H2 mee. Volgens mij gaan ze hem niet missen. Kessing denk ik wel.

  7. Jammer dat kampong destijds nog niet-of nauweliijks wilde betalen. Met Meier, Stockman, Kessing en Boerma plus Jonker, Caspers enz, had je al eerder succes kunnen hebben. Achterafgelul natuurlijk, maar toch jammer….

Reageer