Eby Kessing:"Ik geniet ervan om weer met Teun in de kleedkamer te zitten" | Hoofdklasse Hockey Nederland

Eby Kessing:"Ik geniet ervan om weer met Teun in de kleedkamer te zitten"


Foto:Eby Kessing in duel met Luke Doerner
Kessing:”Het was weer fijn om Teun in de kleedkamer te hebben. Ik kan daarvan genieten. Onze wedstrijd verliep ook naar wens. De eerste helft hebben we afgetast hoe wij en SCHC er voor stonden. In de tweede helft hebben we ons gericht op het uitbreiden van onze voorsprong en dat ging redelijk goed.”
Kessing maakte deel uit van de Oranje selectie in Perth (AUS). “We speelden daar een testtoernooi. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden. We weten nu waar we aan moeten werken. Het is alleen jammer dat er in Nederland alleen maar werd gekeken naar de uitslagen die we in Perth hebben neergezet en er niet verder is gekeken.Vanaf eind maart gaan we vijf keer per week trainen met Oranje.Niet intern zoals de vrouwen dat op Papendal doen.Wij slapen gewoon elke nacht thuis.

Comments (3)

  1. Volgens mij heb je meer aan Teun op de grasmat dan in de kleedkamer, of je bent verzot op de grappen die Teun maakt, dat kan natuurlijk ook .

  2. hockeyfan

    Teun in de kleedkamer betekent voor de mannen van Bloemendaal dat juist Teun die factor is van rust, respect voor een ieders kunnen, inderdaad de grappen als je een prachtige kans mist, ook van hem zelf, en een niet aflatend sociaal gevoel om met zijn allen de klus te klaren. Niet met geschreeuw, niet met een woeste blik maar met een schouderklop.Zoals een Smolenaars het zo mooi kan zeggen: je moet niet dingen verwachten die er niet in zitten maar eruit halen wat je het beste kan gebruiken.Teun is gewoon in elk team onmisbaar, door zijn ervaring, zijn teamgevoel en zijn enorma rust en zijn fantastische spelinzicht.

  3. inderdaad, samen in de kleedkamer == samen op het veld!!!!!

Reageer