Eindhovens Dagblad: Reckers: "OZ niet, Den Bosch is optie" | Hoofdklasse Hockey Nederland

Eindhovens Dagblad: Reckers: "OZ niet, Den Bosch is optie"

Hockeyer Rob Reckers keert komend seizoen niet terug naar Oranje Zwart. De 30-jarige Eindhovenaar in Bossche dienst heeft te verstaan gekregen dat hij ondanks de komst van coach Michel van den Heuvel niet hoeft te rekenen op een comeback bij zijn oude club.
“Zij hebben laten weten dat ik niet welkom ben bij de club waar ik 20 jaar gehockeyd heb….”, zei Reckers vrijdag.
De entree van coach Sjoerd Marijne bij Den Bosch leek Reckers na dit seizoen terug in de armen van Oranje Zwart te drijven. Marijne en Reckers hebben immers nog een rekening openstaan. De coach wilde de oud-international twee jaar geleden niet meenemen toen hij van Amsterdam naar OZ verkaste.
Opmerkelijk genoeg sluit Reckers een hernieuwde samenwerking met zijn oude Amsterdam-coach voor komend seizoen nu niet uit. “Er is natuurlijk het een en ander voorgevallen en dat heeft mij erg veel pijn gedaan, maar ik ben nooit te beroerd om met mensen te praten. Ik heb het hartstikke goed naar mijn zin bij Den Bosch. Het is een mooie club met fijne mensen, dus zeg nooit nooit.”
Bron: Eindhovens Dagblad

Comments (9)

 1. Jan Willem

  Waarom is reckers niet Welkom bij oz?

 2. Toch eigenlijk belachelijk dat zo’n speler die een mooi dienst van staat heeft en ook zeer mooie dingen met oz heeft bereikt niet meer welkom is. Nota bene de club met wie hij groot werd. Vind het echt belachelijk, de club zou zich moeten schamen.

 3. je denkt niet dat de club bij het team heeft geïnformeerd over een eventuele terugkomst? Reckers is gewoon een stoorzender, denk dat niet veel hoofdklasseclubs hem gaan proberen te halen..Marijne zal hem ook wel niet willen..

 4. Waarop baseer je dat Reckers een stoorzender is? Hij doet het toch best aardig bij Den Bosch.

 5. dat is op zich wel algemeen bekend, daarnaast dat ze hem nergens terug willen bijvoorbeeld..paar jaar geleden bij OZ niet en nu weer niet, Amsterdam was geen succes…hij voegt niet echt wat toe aan Den Bosch..

 6. Reckers heeft een erg goede 2e seizoenshelft gespeeld bij Den Bosch, en was in de belangrijke wedstrijden een van de beste spelers. Ook in de play-outs heeft hij erg goed gespeeld. Als Den Bosch slim is proberen ze hem te houden!

 7. balk en horst hebben de terugkomst van reckers tegen gehouden.. verder is hij zeker geen stoorzender

 8. Denk niet dat balk en horst dat gedaan hebben. Die kunnen juist goed met elkaar over weg.
  Denk dat Horst zeker maar ook balk best met hem zouden willen samen spelen. Denk toch dat dat de reden niet is.

 9. Horst en Balkestijn spelen een smerig spel. Iedereen inmiddels vergeten hoe snel Horst naar Rotterdam rende toen hij daar een paar centen meer kon verdienen?
  Jammer ook dat vd Heuvel geen stelling durft te nemen…
  Stoorzender?? Niemand over gehoord in de 10 jaar dat hij bij OZ en nederlands elftal speelde.
  OZ helaas sinds Veelenturf weg is een club zonder hart

Reageer