Eric Verboom gaat voor 2e lustrum bij Den Bosch - Hoofdklasse Hockey Nederland
Eric Verboom gaat voor tien jaar coaching bij Den Bosch.

Eric Verboom gaat voor 2e lustrum bij Den Bosch

De komende 3 seizoenen zal Eric Verboom als trainer-coach verbonden blijven aan HC ‘s- HertogenboschEric zet met deze nieuwe verbintenis zijn handtekening onder een 8e, 9e en 10e seizoen bij HC ’s-Hertogenbosch H1.

Hiermee bevestigen de club en Eric het vertrouwen in het verstevigen van de positie van de HC ‘s- Hertogenbosch H1 in de top van het Nederlandse heren hockey.

Met een 2e plaats in de Gold Cup van 2018, diverse finales en halve finales in de Indoor hoofdklasse de afgelopen jaren en de 2e plaats op de ranglijst in het helaas afgebroken ‘COVID seizoen’, heeft Eric de ploeg definitief ontwikkeld van middenmoter, tot subtopper.

‘Ik heb heel veel zin om bij HC ‘s-Hertogenbosch verder te bouwen aan een play-off waardig team’ aldus coach Verboom.

Met het verlengen van het contract van Verboom voorziet de club de ingezette groeicurve, van de afgelopen 7 jaar, langer te continueren. Het ontwikkelde fundament onder de prestaties van H1 wordt hiermee nog dieper verankerd in de vereniging. We zijn als club dan ook verheugd dat de sportieve ambities van Eric en de club nog op 1 lijn zitten en hierop kunnen verder bouwen.

Lees meer transfernieuws van Den Bosch

Reageer