Fuentes langer bij hockeyers SCHC - Hoofdklasse Hockey Nederland

Fuentes langer bij hockeyers SCHC

Adel Fuentes zal ook in het seizoen 2011-2012 de trainer/coach van Heren 1 van SCHC uit Bilthoven zijn. In het contract over het lopende seizoen stond de optie voor nog een jaar al opgenomen. Omdat zowel SCHC als Adel Fuentes tevreden is over de samenwerking, wordt deze voortgezet.

Heren 1 van Stichtsche bezet op dit moment de 9e plaats in de hoofdklasse.

Bron: Persbericht SCHC

Comments (5)

 1. floppieenteun

  Vaag beleid daar! SCHC doet al 4 jaar niet meer mee om de prijzen. Afgelopen jaar en ook dit jaar spelen ze om de laatste plaatsen, en niemand neemt z´n verantwoording. Begin van dit seizoen was een lachertje met alle spelers die vertrokken en het lange wachten op nieuwe spelers. Een club als SCHC, met zo´n complex, zoveel leden en achterban, onwaardig. Tip: stel een commissie in met een beperkt aantal mensen (die echt veel hebben betekend voor de club en ook op heel veel steun kunnen rekenen) en laat die onderzoeken wat er mis is bij SCHC (als ze het al niet weten) en laat ze het beleid voor langere tijd uitstippelen. Eerst de juiste mensen op de juiste plaats, die voor langere tijd vast leggen (of er voor zorgen dat ze voor langere tijd met een taak bezig willen zijn), vervolgens vasthouden aan je visie, daarna komen er vanzelf nieuwe goede mensen binnen, ontwikkelen mensen zich en gaan de resultaten omhoog!

 2. Eens, gewoon geen beleid. Maar wie betaalt, bepaalt! Het zijn de suikeroompjes die wel lappen, geen verantwoordelijkheid dragen, maar wel de orders geven! Bij de heren 4 coaches in 4 jaar!
  Van het HELE bestuur heeft er niet ÉÉN in zijn/haar jeugd op SCHC gehockeyd! Slechts 2 van de 10 hebben überhaupt gehockeyd. Allemaal zitten ze daar om hun eigen ego’s. In juni een nieuwe voorzitter, eindelijk! De club kijkt er reikhalzend naar uit. Hopelijk een echte Stichtsche-man!

 3. floppieenteun

  Denk zelf niet dat je als bestuurslid perse gehockeyd moet hebben, wel moet je het technisch beleid uit handen geven aan mensen die echt verstand van het spelletje hebben en alles wat daarbij komt kijken, en tevens moeten die mensen binding met de club hebben (en veel draagvlak). Schoenmaker blijf bij je leest is hier denk ik van toepassing. Heb SCHC altijd een mooie club gevonden en denk dat het uiteindelijk ook weer goed gaat komen. Zeker op de lange termijn gaat zo´n (bedoelde of onbedoelde) egotrip niet werken. Ben er zelf ook een voorstander van om iemand uit de eigen gelederen te halen, uitzondering daargelaten voor type´s zoals een Lammers, maar zelfs al zou je die kunnen halen, dan zou ik er zelf nog een combi van maken. Ook een beetje vaag trouwens dat nu al bekend is geworden dat Fuentes voor nog een jaar heeft bijgetekend, als er in juni een nieuwe voorzitter wordt gekozen (met misschien weer een hele andere kijk op de club)?

 4. Iman Trafo

  In de wandelgangen gehoord?! Het Stichtse bestuur was bang een andere club Fuentes misschien zou willen contracteren. Dan bewijs je indedaad toch maar mooi dat je weinig verstand van de hockeywereld hebt. 😉

 5. Komt ook wel weer goed SCHC, paar rotte plekken wegsnijden… Gezien de datum van aftreden(de vlag zal in juni bij menigeen uithangen in Bilthoven e.o.) Is het niet raar dat het contract van een coach nu al verlengd wordt. Daarnaast moet je nu al bouwen aan het team voor volgend jaar en dat zullen ze zeker wat er komt een volgende shake out! De Ieren gaan weg, sommige stoppen waarschijnlijk en het talent gaat ook weg. En welke topper wil onder Adel spelen? Inderdaad wat een grap dat ze dachten dat een andere club hem wilde hebben! Dat zijn in ieder geval niet Laren, Kampong, Hilversum en Gooische! Daar heeft die een spoor van vernieling achtergelaten en komt die er echt niet meer in!

Reageer