Goedegebuure beste keeper van het WK-indoor

Laurens Goedegebuure heeft tijdens het WK Indoor in Leipzig de prijs voor de beste keeper van het toernooi in ontvangst mogen nemen.

De goalie van Amsterdam pakte tijdens de halve finale tegen Duitsland onder meer de beslissende shoot-outs en was ook tijdens de finale zeer belangrijk voor de Nederlandse ploeg.

Goedegebuure

Comments (10)

 1. Krijgt deze vent nou eindelijk een kans buiten?! Door hem winnen ze t WK..

 2. Zie geen reden om Stockman in te ruilen voor Goedegebuure. Voor de rest perfect WK gespeeld

 3. En doet hij het op het veld ook zo goed?

  Kan me voorstellen dat hetook voor een keeper 2 verschillende dingen zijn. Er zijn meer spelers die toppers zijn in de zaal, maar wellicht te kort komen voor het NL elftal op het veld: vd Peppel, Rohof, de Wert.

 4. Ik als keeper kan bevestigen dat het een totaal ander spelletje is. Het is een heel andere dynamiek, met de balken en zonder slaan. Ook moet je veel meer van je lijn af keepen. En Stockmann is buiten echt beter. Dat is misschien geen verschil van dag en nacht, maar wel vrij groot in mijn ogen, in elk geval.

 5. @Robin, Laurens krijgt iedere zondag de kans in het veld met Amsterdam om te laten zien wie de beste veldkeeper is ! Begrijp jouw opmerking dan ook niet ? Zoals Jan R zegt, veel zaalhockey spelers zijn niet genoeg voor het Nederlandse XI-tal veld !

 6. Typisch dit… een mooi prestatie omdraaien in een kans om je mening te geven over welles of nietes…
  Laurens… gefeliciteerd met een prachtig WK.. de Goud plak en een mooi en verdient individuele prijs…

 7. Laurens, van harte!! Heel Nederlandse team gefeliciteerd! Van “B-land” naar Wereldkampioen. Laurens onwijs goed gekeept. Van “keeper die altijd degradeerde” naar Wereldkampioen. Dat neemt niemand je meer af. Klasse.

 8. Alleen maar lof voor jou. Wereldkampioen en wie kan dat nou nazeggen in Nederland?

 9. Onder andere zijn teamgenoten..

 10. Echt gegroeid in het toernooi samen met het team en met recht een “WERELD PRESTATIE” neergezet. Ik heb van alle wedstrijden genoten maar Duitsland verslaan in eigen land met 5500 toeschouwers was toch misschien wel de mooiste wedstrijd.
  Laurens gefeliciteerd met Wereldkampioen en je individuele prijs.
  Robert, Teun, Nicki, Sjoerd, Lars, Bjorn, Robbert, Timo, Casper, Max, Youri en het begeleidingsteam GEFELICITEERD

Reageer