HGC'er Benschop in actie voor KWF Kankerbestrijding - Hoofdklasse Hockey Nederland

HGC’er Benschop in actie voor KWF Kankerbestrijding

Op zaterdag 18 juni aanstaande zet Cartouche zich in voor de KWF Kankerbestrijding. Dit evenement is een initiatief van Floris Benschop, speler van HGC en Jong Oranje, en tevens oud-speler van Cartouche. Een tweetal ernstige ziektegevallen in zijn naaste omgeving brachten hem ertoe dit te organiseren.

In de kleuren van KWF Kankerbestrijding neemt een team van oud-Cartouchers, uitkomend voor teams uit de eerste klasse tot aan de Hoofdklasse, het op tegen Cartouche Heren 1. Bij Oud-Cartouche zijn onder andere Robin de Munk (HDM), Timmo Kranstauber (HGC), Bas Oostendorp (HDM) en uiteraard Floris Benschop te bewonderen. De wedstrijd begint om 15.00 uur en wordt gespeeld op sportpark Duivesteyn. De toegangsprijs bedraagt € 2.

Naast de benefietwedstrijd is er een loterij en een clinic voor de nieuwe jeugdleden georganiseerd. Daarnaast kunnen de D- en C-jeugd zich inschrijven voor een strafballencompetitie. De finale van deze competitie vindt plaats in de rust van de benefietwedstrijd.

De dag wordt afgesloten met een veiling. Met uiteenlopende stukken is er aan iedereen gedacht. Aansluitend wordt een loterij getrokken. Al het opgehaalde geld wordt volledig beschikbaar gesteld aan KWF Kankerbestrijding.

Bron: Persbericht Cartouche

Reageer