Hockeyers HGC worden getest aan de hand van rugnummers - Hoofdklasse Hockey Nederland
HGC

Hockeyers HGC worden getest aan de hand van rugnummers

Vorige week waren de hockeyers van HGC al begonnen met de eerste trainingen. Voor elke training moeten de heren getest worden. De manager en assistent-manager, nemen deze verantwoordelijkheid voor hun rekening.

Afgelopen week werd de eerste oefenwedstrijd gespeeld. HGC speelde tegen Den Bosch. Uiteindelijk wonnen de Gazellen met 4-0. Een knap resultaat, want de meeste buitenlanders zijn nog niet terug in Nederland. Alleen Nick Budgeon is nog in Nederland.

Iedere week testen op de hockeyclub

Vrijwilligers van de club gaan in teams een keer per week voor een training en voor de wedstrijd alle heren als dames testen. Een hele klus, want niet alleen moet alles goed georganiseerd worden, maar ook moet er goed worden bekeken wie er wel of niet mee mogen trainen. Wie positief wordt getest, mag niet trainen. Bij HGC worden spelers getest op rugnummer. Op dit manier wordt de organisatie goed gewaarborgd.

Op de zondagen zullen de spelers en speelsters vroeg getest worden. De KNHB wil maar liefst twee uur voor de start van de wedstrijd alle resultaten hebben. Dit betekent dat alle uitslagen voor de dameswedstrijden al om 10.45 uur bekend moeten zijn.

Alle teststrookjes van Heren 1

Reageer