Hoofdklasse Culinair: Jeroen Hertzberger

Foto © ICG

Elke week publiceert Hoofdklassehockey.nl een favoriet recept van een Hoofdklassespeler in `Hoofdklasse Culinair´. Deze week is het de beurt aan Rotterdam-aanvaller en veldinternational Jeroen Hertzberger met zijn recept: De Bank. Jeroen noemt dit gerecht zo, omdat het zo zwaar is, dat je niet meer van de bank afkomt als je het gegeten hebt!


Ingrediënten voor 2 personen

200 gram strikjespasta (farfalle)
250 gram runderreepjes
1 à 1,5 bolletje mozzarella
1 potje rode pesto
1 bekertje crème fraîche
1 zak rucola
Olijfolie
Peper
Zout

Bereidingswijze
Kook de pasta met wat zout en een scheutje olijfolie al dente. Bak de runderreepjes kort aan in wat olijfolie en breng op smaak met wat peper en zout. Meng de rode pesto met de crème fraîche in een schaaltje en snij de mozzarella in stukjes. Doe het pestomengsel en de mozzarella bij de pasta in de pan en laat dit nog even op zacht vuur warm worden zodat de mozzarella een beetje smelt. Serveer de pasta op een bord en garneer het af met de rucola en wat peper en zout.

Eet smakelijk namens chef Jeroen!

Comments (1)

  1. Dit lijkt me nou echt heerlijk, en het kost niet teveel tijd om het klaar te maken. Gaan we gauw eens doen. Bedankt voor het recept Jeroen <3

Reageer