Hoog vraagt om steun voor KWF Kankerbestrijding - Hoofdklasse Hockey Nederland

Hoog vraagt om steun voor KWF Kankerbestrijding

Steven Hoog, speler van Overgangsklasser Huizen en broer van international Ellen Hoog, schrijft wekelijks met een knipoog een verslag over de wedstrijden van zijn ploeg. Deze week is de knipoog echter vervangen door een serieuze noot. Vandaag is namelijk de jaarlijkse tv-uitzendig van het KWF kankerfonds. In het onderstaande verslag staat Hoog (op foto in het witte shirt) hier, mede door het overlijden van zijn vader aan deze ziekte, bij stil en vraagt hij de lezers een bijdrage te leveren voor het KWF kankerfonds.

“Op 28 augustus 2005 overleed mijn vader aan de gevolgen van kanker, afgelopen zondag zou hij 61 jaar geworden zijn. Op zijn sterfdag en verjaardag is het verdriet van het gemis meer dan ooit voelbaar, maar komen juist ook de mooie herinneringen van een fantastische vader naar boven. Ook bij bijzondere gebeurtenissen komt de emotie soms naar boven.”

“Regelmatig sta ik stil bij de impact die de mensonterende ziekte kanker met zich meebrengt. Aankomende woensdag staan er hopelijk nog miljoenen mensen hierbij stil tijdens de jaarlijkse tv-uitzending voor het KWF Kankerfonds, dit jaar met het thema “Sta op tegen Kanker”. Tijdens deze uitzending wordt geprobeerd zoveel mogelijk geld op te halen. Geld dat nabestaanden niet helpt met het verwerken van hun verdriet, maar wel broodnodig is voor onderzoek naar een methode om kanker te bestrijden.”

Wil jij ook een donatie geven aan KWF Kankerfonds, klik dan hier.

Reageer