Hurley Heren 1 bereid zich voor in Marbella samen met Hilversum en Derby - Hoofdklasse Hockey Nederland

Hurley Heren 1 bereid zich voor in Marbella samen met Hilversum en Derby


Donderdag voegden de teams van Derby (eerste klasser uit Zwijndrecht) en de mannen van Hoofdklasser Hurley zich bij Hilversum die woensdagmiddag al arriveerde in het zonovergoten Marbella. Derby landde al vroeg in Malaga en vertrok direct richting Gibraltar waar de eerste training op het programma stond. Op hetzelfde veld werkte Hilversum in de ochtend een training af. Het Victoria Stadium in Gibraltar is gelegen op een unieke locatie in deze Engelse kolonie.
Vrijdag trainen beide teams daar weer evenals Hurley die donderdagavond laat pas in Marbella arriveerde en haar intrek nam in het fraaie Hotel El Fuerte.
Hilversum H1 speelde in de avond haar tweede vriendschappelijke wedstrijd in Zuid-Spanje. Ditmaal was Cartouche de tegenstander. De koploper van de eerste klasse B (Hilversum staat nummer 6 in de eerste klasse A) was na 70 minuten hockey met 3-2 de betere ploeg. Voor Hilversum was het een zeer nuttige wedstrijd, Vrijdag staan er naast twee trainingen een wedstrijd op het programma tegen Derby.
Bron: Hestia Trainingskampen

Reageer