HWL: India pakt punt tegen Duitsland

In de laatste poulewedstrijd heeft India vandaag op de valreep toch nog een punt gepakt. Tegen Duitsland speelde het team van bondscoach Terry Walsh knap gelijk, het werd 3-3.

Rupinder Singh India Duitsland

Onder luid gejuich van het publiek pakt India in de 19e minuut de leiding. De strafcorner van het thuisland wordt geraakt door een Duitse stick waardoor keeper Tim Jessulat kansloos is. Binnen vijf minuten weten de Duitsers echter al orde op zaken te stellen door een goal van aanvoerder Oliver Korn.

De rest van de eerste helft gaat het spel op en neer. Duitsland speelt geen beste wedstrijd waardoor bij India het vertrouwen zienderogen groeit. Wanneer Rupinder Pal Singh dan twee minuten voor rust de 2-1 op het scorebord zet is het feest bij de supporters compleet.

In de tweede helft lijkt Duitsland wat beter om te kunnen gaan met het spel van India en dan zien ook zij via de stick van een tegenstander te scoren. Desalniettemin blijft India opnieuw zoeken naar de voorsprong en vinden deze ook wanneer Dharamvir Singh uit een strafcorner de 3-2 maakt. Even lijkt de thuisploeg af te stevenen op een overwinning maar twee minuten voor het eind van de wedstrijd gooit Thilo Stralkowski roet in het eten. Hij schiet dan de gelijkmaker binnen.

 

Reageer