Jesse Mahieu:"Waar zit ons plafond?" - Hoofdklasse Hockey Nederland

Jesse Mahieu:"Waar zit ons plafond?"


Foto: © Ben Haeck
Iedereen is blij. Giles is één van de betere coaches in de hoofdklasse. De vooruitgang en ambitie lopen goed.In vier jaar tijd zijn we van een degradatieploeg uitgegroeid naar een hoofdklasser die in de middenmoot meedraait naar een Play off kandidaat. Het is nu alleen nog de vraag van waar zit het plafond.Pinoké krijgt steeds meer aantrekkingskracht. Het is de vraag of dit ook gaat gelden voor Nederlandse internationals, jeugdinternationals of hele goede buitenlandse spelers.”
Jullie draaien een uitstekend seizoen met een voorlopige vierde plaats, hoe gaat dat zich verder ontwikkelen?
Mahieu:”Te beginnen bij Den Bosch zondag.Dat is een wedstrijd die we moeten kunnen winnen. Thuis verloren we weliswaar maar in deze competitiefase zou dat niet meer mogen. Vorige week speelden we 3-3 bij Amsterdam dat is op zich een prima prestatie omdat Amsterdam toch bol staat van de internationals maar het zou lekker zijn als we daar ook eens van winnen. Volgende week komt Bloemendaal naar het Amsterdamse bos en ook daarvan moeten we eens winnen.”
Nog nieuws met betrekking tot de spelersvakbond?
“Aanstaande dinsdag komen we weer bij elkaar. Dat wordt een soort kick off om een en ander in de steigers te zetten voor volgend seizoen. Maar het is waarschijnlijk dat de vakbond van de grond komt. Wordt vervolgd.”

Comments (2)

  1. Behoorlijk kaal

  2. Bij Den Bosch ergens dus 🙂

Reageer