Joost van de Vijfeijken keert terug bij Pinoké

Pinoké heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Joost van de Vijfeijken, zo maakte de club uit het Amsterdamse Bos vrijdag bekend. Afgelopen seizoen maakte de 25-jarige aanvaller nog de overstap naar Kampong, nadat hij vier jaar  bij Pinoké had gespeeld.

Kampong Van de Vijfeijken heren MdW (9)
(c) Maurice de Wert

“Uiteraard zijn wij blij met de keuze van Joost om terug te keren,” aldus bestuurslid tophockey Robert Hartog. “Dat betekent in aanvallend opzicht snelheid, creativiteit én scorend vermogen. Bovendien past Joost qua persoonlijkheid uitstekend bij zowel de club als de Heren 1-selectie.”

Comments (7)

 1. van halst

  Kwam te kort voor de top.
  Begrijpelijk dus. Spoeling bij Kampong wordt wel dun.

 2. wat een fantastisch aanwinst voor pinoke. kan de bal goed vasthouden en is nu wel echt nodig omdat er veel bij pinoke weggaat. warmerdam nu al naar kampong word gezegd in de wandelgangen

 3. Stromen twee spelers uit de A1 door naar Heren1. Tevens spitsen…

 4. vragen mag

  @Lars Dennis Warmerdam naar Kampong? zit je in het bestuur van de steekneuzen dat je dit kunt delen? is dit waar??

 5. Floppieenteun

  Kan die Warmerdam niet beter bij Bloemendaal gaan spelen? speelt de rest van jong oranje ook :-). En waar blijft de corner van Bloemendaal?

 6. @floppieenteun

  Ik heb de naam Körper horen vallen in de wandelgangen.

 7. Floppieenteun

  Zou een vergelijkbare aankoop zijn als Stanzl bij OZ. Beide het afgelopen seizoen spelend voor Harvestehuder. Het duo maakte verleden jaar indruk (samen met Hauke) door een belangrijke rol te spelen in de gewonnen EHL finale tegen OZ. Denk ook dat daar de interesse van OZ voor Stanzl vandaan komt.

Reageer