Kampong laatste, met meer blessures - Hoofdklasse Hockey Nederland

Kampong laatste, met meer blessures

9763176796_dd9a26374a_z

De ploeg uit Utrecht speelde afgelopen weekend tegen Rotterdam. Na het verlies tegen Amsterdam vorige week moesten de blauw-witten deze zondag opnieuw een nederlaag verwerken. Jeroen Hertzberger maakte in de 49e minuut de winnende voor de Rotterdammers dat hiermee hun eerste overwinning van het seizoen heeft. Door het verlies van Kampong staat de ploeg nu onderaan met nul punten. Dat is niet het ergste, zondag zag coach Alexander Cox nog twee spelers geblesseerd uitvallen. Constantijn Jonker en Lukas Siebinga konden de wedstrijd niet uitspelen.

Naast de blessures van Quirijn Caspers (te veel last van zijn gebroken pink) en Robbert Kemperman (scooterongeluk) loopt de ziekenboeg dus verder uit. In de wedstrijd kreeg Jonker een bal tegen zijn hoofd waardoor hij naar het ziekenhuis moest. Erik Bouwens zegt in het AD dat hij wel tevreden was over zijn team: “We begonnen lekker en de 0-1 was ook terecht. In de tweede helft ging het gelijk op en er had meer ingezeten dan de 2-1. Zó goed vond ik Rotterdam niet spelen. Wat wij lieten ien was in ieder geval een stuk beter dan vorige week. Door alles blessures is dit een verliespartij die niet lang zal blijven hangen.”9763155996_ba4cfc3fd4_z

Komend weekend staat er een zwaar weekend klaar voor Kampong. Zij spelen vrijdag tegen Den Bosch (uit) en zondag tegen Bloemendaal (thuis).

Comments (1)

  1. Moeten ze hard van worden.

Reageer