Keeper Harte houdt enkelblessure over aan duel OZ

Foto © Ben Haeck - www.hockeyfotografie.nl

David Harte heeft aan de gewonnen wedstrijd tegen Oranje Zwart een enkelblessure overgehouden. De keeper van SCHC kwam in botsing met een aanvaller van OZ waarbij hij zijn enkel blesseerde. Na afloop van het duel heeft de Ierse international een röntgenfoto laten maken waarop -tot grote opluchting- geen breuk te zien was.

De sluitpost van de Bilthovenaren moet een aantal dagen op krukken lopen om zo zijn enkel volledige rust te geven. In dezer dagen wordt Harte behandeld bij de fysiotherapeut waaruit moet blijken of hij zondag inzetbaar is tegen Laren. Mocht dat duel te vroeg komen, dan zal Bram Ouendag onder de lat staan. De A-junior keepte de gehele ABN AMRO Cup al voor de ploeg van Adel Fuentes.

Comments (4)

 1. zou niet goed zijn voor schc, er is nl. geen 2de keeper van niveau…

 2. Wilhelmina Peper

  Russisch Roulette met maar 1 keeper op de lijst , dus nu maar hopen dat het meevalt anders kan het wel eens een duur spelletje worden.

 3. Slecht doordacht van SCHC.
  Vorige 2e keeper Goedegebuuren slecht behandeld en verhaaltjes voorgehouden.

  Maar dit kun je als club verwachten als je je beleid laat bepalen door iemand die overal een puinhoop heeft achtergelaten.

 4. @jan, volledig mee eens.

  Ben alleen benieuwd hoe lang je reactie blijft staan, want als je slecht praat over deze persoon is de reactie vaak snel verdwenen.

Reageer

Contact Us