Kemperman verlengt contract met Kampong

International Robbert Kemperman zal ook de komende jaren voor Kampong hockeyen, zo maakte de club uit Utrecht donderdag bekend.

Bloemendaal Kampong MdW Kemperman

Onderdeel van de verbintenis is ook dat Kemperman komend studiejaar een opleiding zal volgen aan de Nyenrode Business Universiteit.

“We zijn heel blij dat Kampong en Kemperman samen verder gaan. Afgelopen seizoenen heeft Robbert bewezen goed bij Kampong te passen,” aldus Martin van Nierop, bestuurslid bij de Utrechtse club.

Ook Kemperman is heel blij met zijn nieuwe contract. “Hieruit blijkt maar weer eens dat Kampong visie heeft op hoe zij haar spelers wil binden aan de club en dat ook de persoonlijke ontwikkeling belangrijk is. Ik heb veel zin in de studie, gelukkig begint het pas in september, want ik ga eerst even bijkomen van het WK.”

Comments (5)

  1. Kampong kan hem nu wel betalen… Na dit WK moet hij akkoord gaan met maar 40.000 euro. Mooi moment om te onderhanelen..

  2. Kampong neemt ook Pepijn Luijck vsn Den Bosch over

  3. Luijck erbij? Dan verdediger eraf? De Werd en/of De Ridder weg?

    Waar andere clubs (amsterdam, Bl’daal, OZ) het met aanzienlijk kleinere budgetten doen, lukt het kampong nog steeds om te investeren bij H1.

  4. @JVDB, vervang in je reactie ‘Kampong’ voor ‘Rabobank’ en dan klopt het helemaal 🙂

    Ben benieuwd wanneer de funding van de Boerenleenbank stopt in Utrecht. Wordt lastig om dan een nieuwe sponsor te vinden, die hier ook hetzelfde bedrag in wil investeren lijkt me.

  5. Door de mand gevallen of door het ijs gezakt. Hoe is het met jouw IQ?

Reageer