Klaas Vermeulen manager bij Jong Oranje heren

De KNHB heeft Klaas Vermeulen aangesteld als teammanager van Jong Oranje Heren tot en met de Junior Hockey World Cup (1 tot en met 11 december 2016 in New Delhi, India). De oud-international en speler van Amsterdam speelde 102 interlands. Vermeulen beëindigde zijn internationale hockeycarrière na de Rabobank Hockey World Cup 2014 in Den Haag.

Oranje nederland Zuid-Afrika heren WK RU Vermeulen

Comments (9)

 1. Weer iemand van AH&BC Amsterdam. Begint wel erg opvallend te worden al die aanstellingen binnen de KNHB van deze club. Na Utrechtse maffia nu AH&BC maffia?

 2. Hoofdklasser

  Leuk voor Vermeulen maar ben het wel eens, er worden veel plekken opgevangen door hockey club Amsterdam. Daarnaast vind ik het wel grappig dat iemand die zelf nog speelt bij Amsterdam h1 en bij oranje heren team manager wordt!
  Sluwe strategie om jong talent naar Amsterdam te halen!

 3. Van der Heijden

  @SCHAAR – Hoezo Utrechtse maffia? Wat bedoel je daarmee?

 4. @Van der Heijden. In de tijd van Andre Bolhuis was het de hele Kampong kliek die het voor het vertellen had binnen de KNHB

 5. @hoofdklasser en schaar

  en het is zelfs nog erger……als onderdeel van het masterplan van Amsterdam is Tigges al enige jaren manager van Nederlands A.
  Bizar al die achterdocht op dit forum. Mooi dat iemand die lang in het Nederlands team heeft gezeten jonge talenten ondersteunt

 6. Wat een onzin over de amsterdam aanstellingen. Gewoon een top manager waar die jonge talenten veel van kunnen leren. Goeie keuze!

 7. Het is bij Vermeulen zelfs dubbel zo erg, aangezien hij voor Amsterdam bij altijd bij Kampong gezeten heeft!

  Wat een onzin allemaal. Mooi om te zien dat iemand die de hele NL jeugd heeft doorlopen zijn ervaring gaat delen met onze toekomst!

 8. Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat Vermeulen in Amsterdam woont en wel eens gesignaleerd is in Utrecht met een glas bier in zijn hand !

 9. Van der Heijden

  @SCHAAR.

  Wat een onzin. Zowel over Kampong (hoe lang geleden is dit verhaal) als over Amsterdam nu. Ga je dadelijk ook beweren dat Billy Bakker in Nederlands Elftal speelt door de Amsterdamse clan?

Reageer