Komende zondag Live Hoofdklassehockey bij de NOS en Ziggo | Hoofdklasse Hockey Nederland
Oranje-Rood-Tulp-Hoofdklasse-Heren

Komende zondag Live Hoofdklassehockey bij de NOS en Ziggo

De Hoofdklasse gaat komend weekend de zevende speelronde in. Publiek is de komende weken nog niet welkom bij de hockeyverenigingen. De NOS, Ziggo en Hoofdklassehockey geven komende zondag veel LIVE-beelden en verslagen van de Hoofdklasse Dames en Tulp Hoofdklasse Heren.

Hoofdklassehockey is zondag LIVE aanwezig bij de wedstrijden Oranje-Rood tegen Den Bosch in de Hoofdklasse dames en Oranje-Rood tegen Bloemendaal in de Tulp Hoofdklasse Heren. Volg een LIVE verslag op onze website en twitter.

Live Hoofdklasse dames bij de Ziggo

Ziggo is zondag bij de wedstrijd Amsterdam tegen SCHC. De wedstrijd start vanaf 12.10 uur. De wedstrijd wordt vanaf de tweede helft LIVE uitgezonden op kanaal 13.

Tulp Hoofdklasse Heren bij NOS

Ook de NOS is zondag weer van de partij met een wedstrijd. De topwedstrijd in de Tulp Hoofdklasse Heren Amsterdam tegen Pinoké start om 14.45 uur. De NOS start de LIVE-uitzending vanaf de tweede helft. Philip Kooke doet verslag.

Livestreams op Hoofdklassehockey

Morgen zullen alle wedstrijden in de Hoofdklasse Dames en Tulp Hoofdklasse Heren LIVE worden uitgezonden via onze site. Naast de LIVE scores en verslagen is er duidelijk overzicht van alle wedstrijden die worden gespeeld. Alle samenvattingen van de wedstrijden zijn zondagavond weer te zien op Hoofdklassehockey.

Reageer