Lange contracten in de maak bij hockeyers Den Bosch - Hoofdklasse Hockey Nederland

Lange contracten in de maak bij hockeyers Den Bosch

Julien van den Nieuwenhuijzen en Jimmy Doomernik hockeyen als het goed is nog zeker drie jaar bij Den Bosch, zo meldt het Brabants Dagblad. Ze tekenden nieuwe contracten, die hen tot 2014 aan de Oosterplas houdt.

Het is bedoeling ook bij de Bossche mannen, in navolging van de vrouwen, meer met langere contracten te werken. “Want we hebben geconcludeerd dat we bij de mannen ieder jaar tegen hetzelfde probleem aanlopen: een leegloop”, zegt oud-speler Gijs Volders, die de contracten met nieuwe en huidige spelers bij de mannen afsluit.

Volgens hem blijft, mits de ploeg niet degradeert, minimaal tachtig procent van het huidige team intact. Keeper Camille van Emstede en Daan Zandbergen liggen na dit seizoen nog twee jaar vast, Andrew Eversden en Rob Reckers nog één seizoen. Matthijs Brouwer en Zuid-Afrikaan Rhett Halkett (foto rechts) hebben aangegeven nog zeker een jaar te willen blijven en ook coach Reinoud Wolff blijft in principe. “Als de ploeg grotendeels bij elkaar blijft, maar daar lijkt het dus wel op”, zegt Volders.

Bron: Brabants Dagblad

Reageer