Update: Laren nog niet rond met Chris Seddon en Connor Grimes - Hoofdklasse Hockey Nederland

Update: Laren nog niet rond met Chris Seddon en Connor Grimes


Eerder berichtten wij dat Laren zich voor komend seizoen heeft versterkt met aanvallers Chris Seddon en Connor Grimes (foto).
Dat is nog niet in zijn geheel waar. Volgens Peter Havenga, topsport commisaris bij Laren, is Laren nog niet rond met Grimes en Seddon. Connor Grimes heeft zondag meegespeeld met Laren tegen Amersfoort, maar heeft nog geen contract getekend. Met Seddon is Laren er persoonlijk uit, maar de speler zelf heeft nog een conflict op te lossen met Schaerweijde. Havenga: “Dat is iets tussen Seddon en Schaerweijde, daar moeten zij uit zien te komen. Als dat lukt is Seddon komend seizoen speler van Laren.”
Ook Roderik Huber is nog een optie voorin bij Laren. De ervaren spits heeft zelf aangegeven te stoppen bij Laren en zijn heil bij Amsterdam heren 2 te zoeken, maar Huber is nu weer in gesprek met de Gooise club. Volgens Havenga zou Huber wel eens een ‘Heintje Davids’ kunnen zijn.
Over de doelstellingen voor komend seizoen zegt Havenga: “Met Joost Bellaart is afgesproken dat we ons richten op het linkerrijtje, een plaats in de subtop. Belangrijk voor de club is ook het laten doorstromen van de eigen jeugd. Van de 18 selectiespelers zijn er 10 door Laren zelf opgeleid, volgens mij is dat bij geen enkele andere club uit de Hoofdklasse het geval.”

Comments (31)

 1. Matige aankopen van Laren… Die jongen van sweijde denkt dat hij Ronaldo is maar scoort alleen tegen laagvliegers.

 2. @Raiola, de competitie is nog niet begonnen er is nog geen bal voor het echie geslagen en jij hebt alweer commentaar, typisch Nederlands, jammer.
  Wat verwacht jij van een speler van Schaerweijde dat hij er 4 tegen amsterdam en bloemendaal maakt?

 3. Als die seddon aan spelen toekomt bij laren of Schaerweijde.

 4. Chris Seddon, middelmatige speler. Hij acteert alsof hij een gearriveerde vedette is zoals hierboven al wordt gemeld. Laren veel succes met deze onbetrouwbare vent.
  @Jop, de man speelde al 2 jaar in Nederland dus genoeg om een mening over te hebben. Blijkbaar niet goed geinformeerd. Uiteindelijk laat ie iedereen vallen.

 5. Seddon – Hurley x2 Amsterdam x1 Den Bosch x2 Laren x2 Oz x1 SCHC x1 Pinoke x1 Almere x1

 6. @hockeyfan
  = 11

 7. @klaas, je komt nogal gefrustreerd over net als Raiola zeer waarschijnlijk omdat hij na 2 jaar jullie club verlaat , vorig jaar nog hard voor hem
  Gejuicht zeker en nu deugt er niks meer van, beetje zielig.

 8. Never too late, to say sorry !!

 9. 2 jaar- 25 velddoelpunt!!

 10. @db, het zijn zeer gefrustreerde reacties van teleurgestelde Schaerweijde leden, heel jammer .

 11. Yaa, heel Jammer.. Promotie naar hoofdklasse. 25 velddoelpunt en hoofdklasse overleving.

 12. Schaerweijde

  en mogen mensen teleurgesteld zijn… Zeker nadat er allemaal mensen voor hem hebben klaargestaan etc. Je wilt het niet weten! Dbosch kan nog niet zo goed nederlands..

 13. @schaerweijde, Tuurlijk kan en mag je teleurgesteld zijn maar de meeste reacties hier zijn gefrustreerd en gewoon niet nodig, en zo werkt dat in het hedendaagse hockey spelers wisselen tegenwoordig sneller van clubs, je hebt toch niet er idee dat deze jongen vroeger een poster van Schaerweijde boven zijn bed had hangen

 14. Het allemaal nog niet zeker, dat staat op die andere hockey site. Nou ja we zullen het wel zien. Chris heeft bij ons in huis gewoond en
  dat was een leuke tijd. Mijn jongste van 4 zal
  wel enorm teleurgesteld zijn dat zijn “óudere broer” misschien weggaat. Ik zeg DOUBLEDECKER BUS

 15. @arnold,denk dat het wachten is op een goedkeuring van Schaerweijde want deze jongen is met zijn gedachten al bij een andere club waar hij al meetraint en meespeelt

 16. @joost dat kan best, ik zeg alleen dat het een leuke tijd was en dat mijn zoon van 4 teleurgesteld is, mocht ie verkassen.

 17. @Arnold, kan me voorstellen, maar op die leeftijd vind je snel weer nieuwe helden.

 18. @Joost, dat ben ik met je eens. De laatste man van Veteranen A is ook een geschikte peer!!

 19. @Arnold, ik gok dat dat zijn vader is.

 20. @Joost, waarom zou Sweide dat goed keuren? blijkbaar heeft Seddon afgesproken ook dit seizoen bij Sweide te hockeyen, hij wil nu ineens weg.

 21. @joost, zijn briljant hockeyende vader, speelt in het o zo gezellige veteranen B, dit seizoen, maar misschien volgende seizoen bij……., wie zal het zeggen.

 22. @Kasper, omdat hij met zijn gedachten al ergens anders zit, dus heeft het ook voor Schaerweijde geen zin om iemand tegen zijn zin te houden , daar worden beide uiteindelijk niet beter van. er zijn vele voorbeelden van spelers met contracten en of toezeggingen die uiteindelijk toch ergens anders spelen.
  @Arnold, ik was er vanuit gegaan dat zijn vader zijn grote held was.

 23. @joost, ik ook, maar die knakker van Vets A… Pfffff, niet tegen op te boxen.

 24. Blij dat deze onbetrouwbare vent eindelijk weg is van deze mooie club.
  Heeft zich gedurende zijn periode bij sweide als een ongeloofelijke kwal gedragen en verschillende “verkeerde” acties uitgehaald.
  Laren heel veel succes met deze moeilijke onbetrouwbare, maar talentvolle jongen.

 25. Dreigt weer een kleurloos seizoen te worden voor Laren. Het doorstromen van eigen jeugd is prima, daarvoor verdienen ze een pluim. Het aankoopbeleid is gewoon niet goed genoeg. Die combinatie hebben ze nodig om een rol van betekenis (play-off ticket) te spelen in de hoofdklasse. Huber is een goede spits, dat heeft hij twee seizoenen geleden bij Laren bewezen. En daarvoor trouwens ook al. Als hij bij Amsterdam heren 2 gaat spelen, is hij dan ook speelgerechtigd voor Amsterdam heren 1? Zou dit even snel regelen, met het oog op de afwezigheid van Evers dit seizoen. Altijd makkelijk, zo´n speler achter de hand.

 26. @Pieter, wie weet waar Laren nog mee komt, laten we nou maar even afwachten tot de transfertermijn voorbij is wat er bij welke teams staat voor we conclussies gaan trekken.
  Huber werkt voor een vd sponsers van Laren dus die gaat echt eerder naar Laren dan naar een andere club.

 27. @ Sweide
  Ik denk dat het zelf tijd wordt om deze mooie club te verlaten!!! Als je woorden als onbetrouwbaar gaat gebruiken en dingen zeggen als verkeerde acties…. heb je het echt niet begrepen!!! Voel een beetje als natrappen jammer dit!! en niet eens je eigen naar erbij te zetten! Chris heeft 2 jaar veel betekend voor H1
  @ Arnold
  Ik leef met je mee!!

 28. Voordat die Seddon naar SW kwam heeft hij Tilburg al eens belazerd begreep ik dus betrouwbaarheid is een issue lijkt het. Wel een prima speler. 11 velddoelpunten is gewoon veel. Moet SW het ook een keer met wat minder buitenlanders doen, ook niet erg.

 29. @aal, een doos lego doet wonderen

 30. Wat ik niet snap is dat er door zogenaamde schaerweijdenaren haatdragend wordt gereageerd terwijl zij, na een doelpunt van de betreffende engelsman, net zo hard mee juichen als de rest van het publiek. Zijn overstap valt blijkbaar in het niet bij alles wat hij zowel direct als indirect voor de club heeft betekent (het bereiken en behouden van een plaats in de hoofdklasse om maar een voorbeeld te noemen).
  Als je iemand anders zijn beslissing niet kan waarderen of zijn geluk niet gunt, ga dan niet lopen backstabben. Kijk liever verder dan je stick lang is.

 31. @ roodzwart: Jantje lacht, jantje huilt.
  Zo werkt de wereld nou eenmaal.
  Volgens mij is de promotie naar de hoofdklasse een teamprestatie of zie ik dat verkeerd.
  Nummer 1 tot 16 heeft daar aandeel in gehad.
  Als Chris eerst ja heeft gezegd en vervolgens nee zegt omdat die bij Laren bv 500 euro meer kan verdienen zou ik ook iets ervan zeggen als Schaerweijde zijnde.

Reageer