Marnix Kleinsman kiest voor Schaerweijde - Hoofdklasse Hockey Nederland

Marnix Kleinsman kiest voor Schaerweijde

 De jonge middenvelder van Kampong, Marnix Kleinsman (19), is donderdagavond een eenjarig contract overeengekomen met Schaerweijde met een optie voor nog een jaar. Recentelijk gaf Kleinsman aan te willen vertrekken bij Utrechtse hoofdklasser. Bij de nieuwe trainer/coach van Schaerweijde, Dave Smolenaars, hoopt hij meer speelminuten te maken. De middenvelder doorliep bij de Utrechtse club nagenoeg alle jeugdelftallen en werd in 2009 geselecteerd voor Nederlands B. Reservekeeper Jelle Wiersma, die vorig jaar overstapte van Kampong naar Schaerweijde, heeft zijn verbintenis met de Zeister club gecontinueerd.

Comments (17)

 1. Wie?

 2. Alle jeugd elftallen bij Kampong!

  De jeugd begint blijkbaar daar in de B.

 3. @clubhuis jij heb dus geen enkel idee van hockey… Hij heeft gewoon redelijk wat gespeeld en zelfs gescoord. Daarnaast @hans er staat ”nagenoeg” ik weet niet hoelang hij daar al speelt, maar 4 jaar in de jeugd dan ben je toch gewoon een jeugd speler van Kampong??

 4. @Thomas, hij heeft 1 doelpunt gemaakt, inderdaad heel indrukwekkend.

 5. Prima speler, alleen niet wendbaar en snel genoeg voor top 4. Goede HK-clubspeler op niveau Schaerweijde. Had ook maar een goede 2e keeper aangetrokken die tzt onder de lat kan. Benieuwd welke ‘aankopen’ er nog volgen.

 6. Taekema ook naar Schaerweijde !!

 7. Haha wat een grap, gaat daar nog ff dik poen pakken en SW eindigt gewoon weer als 10e.

 8. @Trein, zal vast niet zoveel zijn als bij Amsterdam 🙂

 9. @Hagenees, de helft.

  Maar de helft van 70 of 80.000 is toch lekker.

 10. Wie gaat de strafcorner nemen dan? Matt l’huillier of taekema?

 11. @Kees, zal die Kiwi niet wegggaan?

 12. Je zou het haast denken Leo.

 13. De voorwaarde voor huiler was dat hij in de hoofdklasse wilde pelen anders ging hij vertrekken.

 14. @Gulian, dat spelen ze toch

 15. Dat klopt maar ze hebben dat gered door de playouts te winnen maar daarvoor stond er geloof ik al een Intervieuw met hem of hij wilde blijven op hockey.nl of hier. Ik heb op de club nog niks vernomen of hij definitief blijft. Hij heeft toch veel goals gemaakt die we hard nodig hebben.

 16. En hulier kan ook nog redelijk hockeyend meekomen. Het wordt wel heel druk in de achterhoede van SW. Een jaartje half court hockeyen misschien….

 17. Zeer waarschijnlijk zal Hullier vertrekken, evenals de andere buitenlanders van Schaerweijde.

Reageer