Nederland treft Duitsland in WK poulefase

Vandaag is de poule-indeling van de heren teams op de Rabobank Hockey World Cup bekend gemaakt. Deze vindt plaats van 31 mei tot en met 15 juni 2014 in het Kyocera stadion in Den Haag.

Nederland, de nummer drie van de wereld, is ingedeeld in poule B samen met Duitsland (2), Nieuw Zeeland (6), Korea (7), Argentinië (11) en Zuid-Afrika.

In poule A zullen Australië (1), Engeland (4), België (5), Spanje (8) en Maleisië (13) tegen elkaar strijden om een plek in de halve finale.

Comments (2)

  1. Nederland heeft het opnieuw goed getroffen, de halve finale moet zeker haalbaar zijn (en ze kunnen zich een verlies tegen Duitsland in de poule wedstrijd permiteren).

    Mijn voorspelling is dat ze in de halve finale Belgie zullen treffen.

  2. Halve finale zullen de Aussies wel worden.. Denk dat je misschien beter af bent om in de poule inderdaad van Duitsland te verliezen. Beetje inzicht krijgen in welke zwaktes je in een eventuele finale zou kunnen gebruiken voor winst (soort gelijk aan de OS dus, maar dan in ons voordeel dit keer).

    Het zal me ook niks verbazen als de Engelsen de halve finales halen, mits die keeper nog iets meer groeit op schijncorners.

Reageer