Nefkens gewoon met Schaerweijde in Hoofdklasse - Hoofdklasse Hockey Nederland

Nefkens gewoon met Schaerweijde in Hoofdklasse

Foto © Gerrit van Keulen

Schaerweijde hoeft nog even geen afscheid te nemen van sterspeler Luc Nefkens, zo meldt het Limburgs Dagblad. De ploeg uit Zeist promoveerde afgelopen woensdag in een zenuwslopend duel tegen Hurley na vijf play-off-seizoenen naar de Hoofdklasse.

Nefkens is zeker van een langer verblijf in Zeist. “Zeker nu we dan eindelijk de Hoofdklasse bereikt hebben, ga ik de club niet verlaten. We hebben hier met zijn allen keihard voor geknokt.”

“Er is hier echt iets moois ontstaan. Daar wil ik geen afscheid van nemen. De club is enorm ambitieus en klaar voor het hoogste niveau. Ik verheug mij nu al enorm op het volgend seizoen,” aldus de zaalinternational.

Bron: Limburgs Dagblad

Comments (6)

 1. balletje

  Het gaat nog een kluif worden voor schaerweijde om in de hoofdklasse te blijven

 2. kingkong

  zal ze toch wel lukken om wat van de bank van schc/laren/kampong te halen ?!?! hoe dan ook een zware taak !

 3. Welke bank van laren en schc, die hebben geen bank meer?
  Bovendien ga je het daar niet mee redden.. Ideaal moment om te promoveren natuurlijk, min de buitenlandse invasie nadeel is dat iedereen nu in hetzelfde vijvertje vist.
  Ik zou in elk geval de beste spelers van voordaan wegtrekken.

 4. Poei, de bankzitters van Laren, SCHC en Kampong; daar ga je geen Play-Outs mee halen. Gewoon diep in de portemonnee duiken en ons verbazen met iets fatsoenlijks; lijkt mij een stuk beter voor deze club.

 5. balletje

  geld is daar wel denk ik. Maar of de club het allemaal wil is de vraag. Denk dat er van laren en schc waarschijnlijk niks komt of kan komen of gaat komen.

 6. Laren, Kampong en SCHC hebben geen interessante bank. SCHC heeft 1 speler met een Schaerweijde-hart en dat is Westerhout, die zou kunnen en is ook een versterking. En wie weet, wie er dan meekomen met hem? Anders bij Voordaan kijken? Zijn 3de geworden moet wel iets rondlopen, toch?

Reageer