Noë verlaat Laren voor Huizen

Aanvaller Mark Noë vertrekt bij het gedegradeerde Laren en speelt komend seizoen voor Overgangsklasser Huizen.

Kampong-Laren-MdW-Kemperman-Noë-Westra
Noë in duel met Kemperman. Credit: Maurice de Wert

Noë begon zijn hockeycarrière op Huizen maar vertrok in zijn jeugdjaren al naar Laren. Daarna speelde de aanvaller bij SCHC en Schaerweijde. Ook zijn broertje Thijs speelt in het eerste herenteam van Huizen.

Comments (8)

 1. Wat heeft dit met de Hoofdklasse te maken?

 2. Lekker hoor, zo’n echte clubjongen. Dat clubs daar nog steeds intrappen, elk jaar een nieuwe club. Zou al die Laren mannen sieren om Laren weer te helpen omhoog te komen. Weer een reden om eigen jeugd door te laten stromen en alleen echte toppers te halen die ook een tijdje blijven.

 3. Juist leuk dat Mark met zijn broertjes gaat hockeyen bij de club waar het allemaal begon. Hij zegt het (top) hockey bij Laren vaarwel en is mits hij in dienst van het team speelt zeker een toegevoegde waarde voor veel middenmoters in de OVK! Succes op Huizen

 4. @Sep, Mark is begonnen op Huizen en heeft een groot deel van zijn jeugd op Laren gespeeld. Dan is het natuurlijk we heel gek om terug te keren op de club waar het ooit begonnen is om met je broertjes en jeugdvrienden te spelen….

 5. Leuk dat alle broertjes straks in het zelfde team spelen. Want naast Thijs zit ook Job en Hein in het eerste van Huizen.

 6. Leuk toch! Met je broers spelen!

  En laten we eerlijk zijn, wat moet je in godsnaam nog op laren?

 7. Oud Speler

  Een dergelijke uittocht hoort bij de ontwikkeling die Laren op dit moment door ‘moet’ maken:

  Terug naar de basis. Veel jeugd inpassen door een ‘locale trainer coach’. Heren 1 een herkenbaar smoel geven waardoor er weer binding ontstaat met de rest van de club.

  Na een decennium van ‘relatieve ongezelligheid’ aan de Eemnesserweg is de degradatie van Laren H1 van afgelopen seizoen eigenijk ‘een zege’, die op langere termijn alleen maar winst zal opleveren.

 8. @bert, ik weet het is wat romantisch maar deze jongens zijn vorig seizoen kansloos gedegradeerd 1 Pt tegen de nr 11 Tilburg gehaald, het had deze jongens gesierd om in ieder geval komend seizoen te blijven

Reageer