Oltmans aan de slag als coach in World Series Hockey - Hoofdklasse Hockey Nederland

Oltmans aan de slag als coach in World Series Hockey

Foto © Ben Haeck - www.hockeyfotografie.nl

Nadat de naam van Roelant Oltmans vorige week al werd geassocieerd met de World Series Hockey in India, is donderdag bekend geworden dat Oltmans ook daadwerkelijk zijn contract heeft ondertekend. De coach van Laren zal van 15 december tot en met 22 januari één van de acht coaches worden die een team onder zijn hoede neemt. Welk team Oltmans zal gaan coachen is nog onduidelijk.

De andere zeven aangetrokken coaches zijn Harendra Singh, Rajinder Singh, Vasudevan Bhaskaran, Spanjaard Jose Brasa, Jude Felix, Gundeep Singh en de huidige assistent-trainer van de Duitse hockeymannen, Andrew Meredith.

Eerder trok de organisatie van de WSH topspelers aan als Lucas Vila, Rodrigo Vila, Pedro Ibarra, Matias Vila, Juan Martin Lopez, Rodrigo Garza, Sardara Singh, Brent Livermore en Rehan Butt.

Echter wordt het evenement niet geaccepteerd door de FIH, omdat de organisatie in handen ligt van de Indian Hockey Federation, de door de FIH niet-erkende hockeybond. De wereldhockeybond en India zijn momenteel in gesprek om een oplossing te zoeken. India is ervan overtuigd dat het toernooi van de grond zal komen.

Bron: Van onze buitenlandcorrespondent

Reageer