Oranjemannen verliezen tweede wedstrijd 4-Nations Cup - Hoofdklasse Hockey Nederland

Oranjemannen verliezen tweede wedstrijd 4-Nations Cup

Foto © Ben Haeck – www.hockeyfotografie.nl

Het Nederlands mannenelftal heeft de tweede wedstrijd van de 4-Nations Cup verloren. Spanje was in Mönchengladbach met 2-1 te sterk.

Pau Quemada was de grote man aan de kant van de Spanjaarden, de speler van Leuven bracht het team van bondscoach Dani Martín twee keer op voorsprong. Taeke Taekema zorgde voor de treffer van Oranje.

Nederland heeft nu net als Spanje en Dutsland drie punten. De Duitsers kunnen vanmiddag alleen aan kop komen als ze van Australië winnen.

De mannen van bondscoach Paul van Ass komen nog één keer in actie tijdens het vierlandentoernooi. Zondag om 13.30 uur is Duitsland de tegenstander.

Comments (3)

  1. Klasse om te zien, ook tegen Spanje leuk en goed hockey, maar mag Verga AJB weer terug naar de kleuterklas..!?! Kemperman MOM. De Wijn en gedeeltelijk Van Ass sluiten prima aan.

  2. Verga is een uitstekende speler. Vind het juist goed dat de jonkies goed mee draaien. Lekker dat ze het toernooi hebben gewonnen.

  3. Ned wint de laaste jaren alleen maar onbelangrijke nikszeggende wedstrijden en toernooien en als het er echt omgaat winnen we de laatste jaren niks meer. Verga is inderdaad geen Ned elftal materiaal.

Reageer