Paul Robbert Lankhout (Hurley H1):"Ernst is doorgedrongen... | Hoofdklasse Hockey Nederland

Paul Robbert Lankhout (Hurley H1):"Ernst is doorgedrongen…


Hurley oefende donderdagavond op en tegen Kampong. De club waar Hurley coach Paul Robbert Lankhout als speler zijn successen beleefde. Hurley hield Kampong lang op 0-0 en capituleerde in slotfase.Wat kon Lankhout vertellen na afloop over de overwintering van zijn mannen en hoe ziet hij de kansen van Hurley voor het verdere verloop van de competitie. Hurley staat op dit moment tiende gedeeld met HGC. Toevallig treffen Hurley en HGC elkaar aanstaande zondag.
Lankhout:” Ik ben tevreden over onze wedstrijd tegen Kampong. Het ging een stuk beter dan vorige week tegen Voordaan. Toen verloren we dik. Waarschijnlijk is de ernst toen weer doorgedrongen bij mijn spelers.”
“Er zijn geen verwachtingen voor de tweede helft van de competitie. Als we slecht zijn zijn we slecht en als we goed zijn zijn we goed. Ik hoop dat we constanter kunnen presteren. Maar we moeten erg goed zijn om de Play Outs te ontlopen. Al is het gat acht punten met rode lantaarndrager Den Bosch. Ik heb zelf bij Kampong meegemaakt dat we maar drie punten hadden en Paul Litjens voor de groep ging staan en we alsnog negende werden. Dus er zijn geen verwachtingen. We zullen het gaan meemaken. Zondag in Wassenaar tegen HGC is niet makkelijk. In de thuiswedstrijd gingen we er met 0-5 af.”

Reageer