Pinoké neemt afscheid van Hoyng en Mahieu - Hoofdklasse Hockey Nederland

Pinoké neemt afscheid van Hoyng en Mahieu

Pinoké neemt op zondag 25 mei afscheid van Timme Hoyng en Jesse Mahieu. Samen waren ze goed voor 163 interlands, een zilveren Olympische medaille en tal van landstitels.

Timme-Hoyng

Jesse Mahieu eindigde zijn loopbaan als speler al in oktober van vorig seizoen toen hij geschorst werd voor een jaar nadat hij positief getest was tijdens dopingcontrole. Timme Hoyng stopte tijdens de winterstop van dit seizoen.

Volgens Pinoké waren het naast hun prestaties ‘bovenal kerels met onvoorwaardelijke inzet en grote betrokkenheid bij de club.’ Reden voor de Steekneuzen om gepast afscheid te nemen van de hockeyiconen.

Op zondag 25 mei is er direct na het laatste play-out duel van Pinoké Dames 1 een feestelijke wedstrijd: Team Jesse Mahieu vs Team Timme Hoyng. Na dit duel is er een borrel en barbecue met een muzikale bijdrage van selectiespeler Pieter Sutorius.

 

Comments (3)

  1. Lennart

    Leuk voor deze jongens. nu je steeds vaker berichten leest dat men stopt bij een club is het goed om zulke jongens te bedanken met zo’n wedstrijd. men zou dat ook moeten doen bij mijn cluppie DenBosch

  2. leuk middagje ik hoop dat beide heren het volhouden 😉
    @duimer je reactie is ongepast!

  3. mooi initiatief voor 2 heren die veel voor de club hebben betekent.

Reageer