Robbert Kemperman: 'Onoplettendheid in eigen cirkel' | Hoofdklasse Hockey Nederland

Robbert Kemperman: ‘Onoplettendheid in eigen cirkel’

De Oranjeheren leken zaterdag in het eerste groepsduel op de Olympische Spelen tegen Argentinië op weg naar een overwinning. Echter, de ploeg van bondscoach Max Caldas verspeelde een 3-1 voorsprong en moest genoegen nemen met een gelijkspel (3-3). “Heel zuur”, concludeerde Robbert Kemperman in een interview met RTL Nieuws.

“We spelen gewoon eigenlijk een hele goede wedstrijd en dat je hem dan zo weggeeft, is gewoon zonde”, zegt de speler van Kampong, die wel weet waar het aan schortte.

Scherp

“Een beetje onoplettendheid in onze eigen cirkel. Ze creëren eigenlijk niet zo heel veel. Zij zijn daar heel scherp in”, legt Kemperman uit.

Comments (3)

 1. Als je zo goed weet wat er aan schort als de wedstrijd er op zit, heb je verdraaid weinig op het veld laten zien. Na 150 interlands nog steeds een speler die niet altijd voor vol gaat en voor mij weinig meerwaarde heeft voor een elftal

 2. Inderdaad – precies het antwoord wat je verwacht van Kemperman.

  Met twee makkelijke wedstrijden voor de boeg zullen de mannetjes waarschijnlijk weer wat zelfvertrouwen krijgen, ben echter benieuwd hoe ze het tegen India en Duitsland gaan doen…

 3. Redactie Hoofdklassehockey.nl

  Beste hockeyvrienden,

  Laten we in onze reacties on topic blijven en onsmakelijke details achterwege laten.

  Alvast bedankt voor de medewerking.

  Met vriendelijke groet,
  Redactie Hoofdklassehockey.nl

Reageer