Ronald Brouwer als spitsentrainer/speler naar Almere

Vanaf komend seizoen is Ronald Brouwer spitsentrainer bij het eerste herenteam van Almere. De 35-jarige Brouwer stopte afgelopen seizoen met tophockey en treedt vanuit zijn eigen bedrijf ‘BrouwerPlay’ toe tot de trainersstaf van Almere en zal daar spitsentrainingen verzorgen. Vanuit zijn filosofie om spitsen beter te maken, zal hij ook geregeld als speler bij Heren 1 van Almere (Overgangsklasse) zijn kennis en kunde overdragen op de jonge spelers tijdens wedstrijden.

BLOEMENDAAL-HOCKEY-HOOFDKLASSE
Credit: Koen Suyk

“Het combineren van speler en trainer bij de Almeerse Hockey Club past perfect binnen het concept van Brouwerplay,” laat de oud-international weten. “Nu kan ik mijn filosofie dat bij spitsen een specifieke techniek en een bepaald gedrag, binnen een totaal teamconcept, tot succes leidt, in de praktijk brengen door als voorbeeld te fungeren.”

De aanstelling van Ronald Brouwer past volgens de club precies in de fase waarin Almere zich bevindt. De nadruk ligt op het investeren in de kwaliteit van trainers en het verder uitbouwen van de jeugdopleiding. Zowel voor de top teams als voor de breedtesport.

Comments (1)

  1. Mooi!……..nu nog sptisen

Reageer