Rotterdam versterkt zich met Inglis en Kruize

Hugo Inglis en Hidde Kruize spelen volgend seizoen bij Rotterdam, dat bracht de club uit de Havenstad vandaag naar buiten.

Inglis Whiteman Engeland Nieuw Zeeland
Inglis in actie tijdens de HWL4 in India.

De Nieuw-Zeelandse international Inglis speelde twee jaar geleden ook al in de hoofdklasse. Hij kwam toen uit voor SCHC.

Kruize speelde van 2009 tot 2011 ook al voor Rotterdam maar kwam daarna uit voor Amsterdam en Laren. De middenvelder werkt sinds kort in de regio Rotterdam en was op zoek naar een nieuwe uitdaging nadat hij met Laren degradeerde.

Comments (4)

  1. Rotterdam vult zich aan zou iets beter klinken.

    Dacht trouwens dat Kruize net als Docherty terug naar KZ zou gaan…

  2. Het geld is blijkbaar ook in Rotterdam op…

  3. Ingliss ken ik niet dus kan ik niet over oordelen. Kruize is een prima hoofdklassespeler, maar geen versterking van Wereldniveau, die wel noodzakelijk lijkt om de titel te kunnen winnen.

    Maar wellicht moet er inderdaad wat rustiger met geld worden gedaan. Immers kent Rotterdam een stuk minder seniorenteams (+/- 15 bij heren en damens) dan enkele jaren terug toen dat er bij beiden nog meer dan 30 waren.

    Ben benieuwd of er nog meer versterkingen komen, maar anders lijkt het lastig om Kampong en OZ van de titel te houden.

  4. Sowieso hebben naar mijn mening veel hoofdklasse clubs een behoorlijk schrale achterban que seniorenteams. Alleen de Amsterdamse clubs, Kampong en Tilburg komen boven de 20 Heren en 20 Damesteams uit.

Reageer