SCHC loopt een punt uit op Voordaan

DSC_4107_Hage

Het centrale verdedigingsduo van Stichtse was zondag zowel het jongste duo en ook het beste duo van de wedstrijd. Tim Hage (19) en Leon van Barneveld (18) waren niet voorbij te komen, ook de olympiërs Blair Hilton en Lloyd-Norris Jones lukte het niet om door de as het doel te bereiken. Tim Hage kwam aan het woord in het AD/ Utrechts Nieuwsblad.

“Zij waren niet heel bijzonder. Ze probeerde door de as aan te vallen via Hilton en Sebastiaan Westerhout, maar voor de cirkel strandde het altijd,” zegt Hage. De degradatiekraker kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Met dit puntje wisten de Bilthovenaren een punt uit te lopen op Voordaan. SCHC staat nu op 9 punten, waar ze in de eerste seizoenshelft nul punten haalden zonder de toen geblesseerde Tim Hage: “De progressie komt zeker niet alleen door mij. We hebben veruit het jongste team. We spreken lekker Nederlands met elkaar en het gaat veel beter dan toen die Nieuw-Zeelanders nog bij ons speelden. Zij zaten in een huis in Baarn weggestopt, ondernamen weinig en kwijnden daar weg. Bij ons is de vechtlust nu 110 procent. Deze wedstrijd was één groot spektakel waar we voor de winst speelden. Wij hebben ook genoeg kansen gehad. Het was lekker op en neer, maar dat hoort bij degradatiehockey.”

Na een mooie aanval, via een scoop van Martijn Phijffer naar Robbert van de Peppel, die op zijn beurt Sander ’t Hart bediende, maar van dichtbij de paal raakte, wist Mike Huisman de terugkerende bal binnen te tikken, 1-0. Nog geen minuut later scoorde ex-SCHC speler Mark Noë de gelijkmaker.

Reageer

Contact Us