Selectie Voordaan ontvangt vier nieuwkomers - Hoofdklasse Hockey Nederland

Selectie Voordaan ontvangt vier nieuwkomers

De selectie van Voordaan is voor aankomend seizoen met vier nieuwe spelers versterkt. Philip Meulenbroek (USHC), Onno Feith (Wageningen), Sjors van de Veerdonk (foto, Den Bosch JA1) en Rishi Tewari (Gooische JA1) verkassen naar de club uit Groenekan. Eerder waren Rik van Doesburg (USHC) en Tommy de Becker (Shinty) al aan de selectie toegevoegd.

In tegenstelling tot de aanwinsten ziet Voordaan keeper Vincent van de Peppel (Huizen), Daan Jongejan (waarschijnlijk SCHC) en Just van den Broek (Schaerweijde) vertrekken.

Coach Peter Kalfsterman: “De inloop bij onze midzomernachttrainingen was goed en ik ben blij dat deze jongens voor Voordaan hebben gekozen. Philip is al jaren een sterke speler met absoluut top Overgangsklasse-niveau en ik verwacht dat een aantal van de jongere spelers ons prettig gaat verrassen. Nu Heren 2 weer gepromoveerd is naar de Reserve Hoofdklasse hebben we veel ruimte om talenten speelminuten op niveau te geven. Nog een spits erbij en dan zijn we redelijk rond en is het vertrek van een aantal goede spelers prima opgevangen!”

Voordaan speelt op 11 augustus de eerste oefenwedstrijd uit tegen Hoofdklasser Kampong.

Bron: Persbericht Voordaan

Reageer