Simon Organ nieuwe coach Hurley heren

De nieuwe coach van de heren van Hurley is Simon Organ, zo maakte de club uit het Amsterdamse Bos woensdag bekend. De 44 jarige coach neemt de positie over van Peter Jonker.2011-D1-00-SimonOrgan Assistent Traner coach

Organ kwam als speler meer dan 100 keer uit als speler voor Wales en Groot Brittannië. Sinds 2007 woont hij in Nederland waar hij onder andere als trainer en coach verantwoordelijk was voor het nationale A – team van België, de dames van Klein Zwitserland en diverse teams in Zuid Afrika.

“Ik heb bijzonder veel zin in deze uitdaging, laat Organ is het persbericht weten. “Na een jaar als technisch directeur bij KZ zie ik er naar uit om weer met een team op het veld te staan. De combinatie van de vereniging en het team zijn voor mij een volgende stap in mijn trainerscarrière waar ik naar uit zie.”

Ook Anton Hijlkema, bestuurslid Tophockey bij Hurley is in zijn nopjes met de komst van Organ. “Wij zijn van mening dat wij met Simon de juiste persoon hebben gevonden om Hurley Heren 1 een stap verder te brengen”.

Reageer