Smolenaars: ‘Wij zijn een ploeg die in het rechterrijtje thuishoort’

De heren van Schaerweijde zijn enkele weken vol lofzang en complimenten weer met beide voeten op de aarde gezet door Hurley. De ploeg van Dave Smolenaars verloor met 2-3 van de Amsterdammers en daarmee is het eerste verliespartij in de Zeister Kuil van dit seizoen een feit.

Coach Smolenaars was dan ook niet tevreden met het spel van zijn ploeg, zo vertelt hij in het AD/Utrechts Nieuwsblad. “Hurley is niet in de problemen gekomen. Dat mogen we onszelf aanrekenen. Wij dacht op zestig procent van ons vermogen te kunnen spelen. Nou, dat kan dus niet. Het is nu eenmaal niet goed genoeg als wij voor een zeventje spelen. En vandaag was het ook nog eens een vier.”

Door de nederlaag verlaat Schaerweijde het linkerrijtje en staat het nu zevende, een terechte plek volgens Smolenaars. “Wij zijn een ploeg die in het rechterrijtje thuishoort en het gewoon van heel hard werken moet hebben.” Ondanks dat hij in de krant aangeeft het harde werken niet terug te hebben gezien geeft hij toe dat de wedstrijd tegen Hurley ook een nuttige ervaring was. “We zijn bezig met een proces. Dit soort dingen horen ook bij het proces. Het zijn lessen en die heb je nodig om de volgende stap te maken. Dit is een nuttige ervaring. Maar natuurlijk is het niet nu opeens zo dat we geen goed seizoen meer draaien.” Komend weekend gaat de Zeister formatie bij de nummer twee, OZ op bezoek.

 

Comments (5)

  1. @Dave, jij hebt helemaal gelijk ! Met zo een enthousiast team en uitstekende keeper is de “ranking” nummer 7 zeker haalbaar !Succes het verdere seizoen! Een Kampong supporter !

  2. Het is jammer om te zien dat de ploeg zich maar op 60 procent heeft ingezet gedurende een lange tijd en te gemakkelijk hurley op voorsprong laat komen.

    Maar misschien is dit juist wel weer positief in het leerproces.

  3. Waar blijven de mannen uit Zeist met de video?
    Of wordt verlies niet gedeeld…..

  4. Volgens FM, worden alleen winstpartijen of knappe gelijkspelen gedeeld als moral boostr voor de svhaerweijdense heren…

  5. Toch jammer dat SW geen beelden deelt als ze verliezen. Als we Dave mogen gelooven valt er gnoeg te zien. Ze maken over het algemeen de leukste samenvattingen. Ik zou het toejuichen als alle clubs zorgen voor aantrekkelijke filpjes. Ik gok zo dat toch veel mensen daar hun maandag ochtend mee beginnen…

Reageer

Contact Us