Swann verlaat HIL door blessure

Matt SwannMatthew Swann heeft zijn deelname aan de Hockey India League noodgedwongen moeten afbreken door een blessure aan zijn kuitspier waar hij de afgelopen vijf maanden al mee te kampen had. 

“Disappointing that my HHIL has ended before it begun after an unfortunate injury (..) ” luidde de tweet waarmee de Australische speler van Bloemendaal het nieuws naar buiten bracht. Swann speelde in de lucratieve competitie voor het nieuwe Dabang Mumbai. Of hij op tijd fit zal zijn voor de start van de hoofdklasse competitie is niet bekend.

Comments (2)

  1. Zou een aderlating voor Bloemendaal zijn, zeker gezien het zware programma in maart en april. Met of zonder Swann is een wereld van verschil. Trouwens weinig in het nieuws geweest deze blessure. Swann heeft dit seizoen namelijk nog nauwelijks gespeeld Bij Bloemendaal. Waarom is het eigenlijk niet mogelijk om (in zo´n geval)voor bv. Bloemendaal tijdens de winterstop nieuwe spelers te contracteren? Bijvoorbeeld een transferperiode van 1dec t/m 31 jan? Of nog beter natuurlijk de mogelijkheid om nieuwe jeugdspelers toe te voegen aan de selectie?

  2. Omdat Bloemendaal en alle andere clubs helemaal geen geld hebben om daar aan uit te geven.
    Jeugdspelers mag je toevoegen totdat je een ons weegt dus wat let Bloemendaal om dit eens te doen (uit eigen jeugd dan..)

Reageer