Telegraaf: "Ravage na feest Duitse hockeymannen" | Hoofdklasse Hockey Nederland

Telegraaf: "Ravage na feest Duitse hockeymannen"

BERLIJN –  De Duitse hockeymannen blijken zich na hun gouden Olympische zege op Nederland ernstig te hebben misdragen. Het overwinningsfeest dat het team vierde op cruiseschip MS Deutschland, liep uit op een waar bacchanaal vol misdragingen en vernielingen. De totale schade: een half miljoen euro.
Het uitzinnige feest, waar een kleine 350 gasten bij aanwezig waren, duurde tot in de kleine uurtjes. Maar toen de laatste aanwezigen het schip hadden verlaten, bleef de rederij achter met een enorme ravage: gaten in de vloer, brandplekken op het tapijt gebroken ruiten, overal glas. De eigenaar van het schip schat de totale schade op een half miljoen euro.
Behalve reparatiekosten, komen daar ook nog eens 75.000 euro bij voor elke dag dat het schip noodgedwongen aan wal ligt, zo noteert de Duitse boulevardkrant Bild. Kosten die de rederij op de hockeybond wil verhalen.
De gepeperde rekening dreigt een flinke strop te worden voor de bond. De half miljoen euro bedraagt een kwart van het totale jaarbudget. Een woordvoerder laat evenwel weten nog geen factuur binnen te hebben. Zodra die er wel is zal de bond de zaak “kalm en rationeel” onderzoeken.
Bron: De Telegraaf

Reageer