Timo Bruinsma: “Moelijk om weg te gaan” - Hoofdklasse Hockey Nederland

Timo Bruinsma: “Moelijk om weg te gaan”

De vandaag 30 jaar geworden Timo Bruinsma verlaat Pinoké na een seizoen om weer bij Dragons in Brasschaat, België te gaan hockeyen. Hij verlaat Pinoké echter niet om sportieve of financiële redenen.
Bruinsma: “We verwachten in december ons tweede kindje en dan ga je toch nadenken waar je je kinderen wil laten opgroeien. Mijn vrouw en ik hebben allebei een heel goed gevoel bij Antwerpen. Zij heeft er tien jaar gewoond, ik drie jaar en het is gewoon een hele fijne stad.”
Bruinsma vindt het wel jammer om Pinoké te verlaten: “Ik heb echt een van m’n leukste hockeyjaren gehad afgelopen jaar. Het team is geweldig leuk, de club enorm gezellig en je ziet dat de ploeg elk jaar stappen maakt en dichter bij de play-offs komt. Wat dat betreft vind ik het wel moeilijk om nu alweer weg te gaan, maar ik heb ook heel veel zin om in Antwerpen te gaan wonen en bij Dragons te spelen.”
Dragons speelt komend seizoen weer in de EHL, dus we kunnen de fanatieke middenvelder hopelijk nog wel eens op de Nederlandse velden bewonderen.

Comments (2)

  1. Hans Konijn

    Goede speler, sympathieke jongen. Veel succes Timo!

  2. ALS je er voor open staat, zijn er veel prachtige plekken in de wereld om te wonen en een bedrijf op te bouwen:) Voor ‘zieners’…..
    Belgie is een eerste stap, een volgende zal ooit wel volgen 🙂
    Alle succes gewenst!
    E.

Reageer