Trainingsgroepen Oranjedames en -heren weer aan de slag | Hoofdklasse Hockey Nederland

Trainingsgroepen Oranjedames en -heren weer aan de slag

De Oranjedames en -heren hebben hun trainingen in voorbereiding op het WK (dames en heren) en de Champions Trophy (heren) hervat. Dat meldt de KNHB.

Bondscoach Alyson Annan van de dames nodigde dezelfde 27 speelsters uit die ook deel uitmaakte van de groep die in januari een winterstage in de Verenigde Staten afwerkte.

Groep uitgebreid met drie spelers

Max Caldas, bondscoach van de Oranjeheren, nam in januari een groep van 24 spelers mee op stage naar Australië. Voor zijn huidige trainingsgroep nodigde hij dezelfde spelers uit en breidde de groep uit met Jip Janssen (Kampong) en de keepers Berend van Eldonk (Rotterdam) en Maurits Visser (Den Bosch).

Dit drietal maakte voor de winterstop al deel uit van de decentrale trainingsgroep van Caldas. Tot die decentrale trainingsgroep behoorden ook Jelle Galema (Oranje-Rood), Rik van Kan (HGC) en Mark Rijkers (Oranje-Rood), maar zij zijn niet opgenomen in de huidige trainingsgroep.

Toernooien

De Oranjeheren zijn in voorbereiding op de Champions Trophy, van 23 juni tot en met 1 juli in Breda en het WK in het Indiase Bhubaneswar, van 28 november tot en met 16 december. De Oranjedames bereiden zich voor op het WK, van 21 juli tot en met 5 augustus in Londen.

Reageer